Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A hetedik helyről várják a befutót az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 17. 17:00
A hetedik helyről várják a befutót az NB II.-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Monor SE 3-1 (1-0)

Az NB II.-es női labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Monor SE együttesét látta vendégül május 14-én. A fürdővárosi gárda győzelemmel szeretett volna a fordulni a bajnoki pontvadászat célegyenesébe.

az NB II.-es mezőny hetedik helyén végezhet a gyulai gárda

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Palócz Mónika, Lehóczki Mónika, Szabó Tünde, Paál Dalma, Lovas Laura, Molnár Ágnes, Sovány Dorina, Szerb Katalin, Mészáros Viktória (Barthalos Dóra), Komlósi Anna, Csalánosi Anada. Csere: Molnár Kitti. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulai együttes az előző fordulóban pontokat hullajtott a kazincbarcikai arénában, így a bajnokság nyolcadik helyéről várta a folytatást. A fürdővárosi gárda a következő fordulóban a hetedik helyen álló Monor SE csapatát fogadta az Id. Christián László Városi Sporttelepen. A két csapat az őszi szezonban is találkozott egymással, akkor 4-1-es monori siker született.

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán a mérkőzésről azt írták, a gárda nagyon jól kezdte a találkozót, hiszen Sovány Dorina már a mérkőzés 9. percben megszerezte a vezetést csapatának.

Mint írták, a vendégek próbáltak ugyan támadásokat vezetni, de a hazai védelem és Palócz Mónika is remekül helytállt.

– A hajtós első félidőt egy még pörgősebb második játékrész követte, amelyre egygólos előnnyel jöhettünk ki. Helyzetek adódtak mindkét oldalon, de a találkozó 52. percében Szerb Katalin értékesítette Lovas Laura remek indítását, majd 30 perc elteltével újabb gólt szerezve eldöntötte a három pont sorsát. Ellenfelünk a meccs végén még szépíteni tudott, de így is sikerült az utolsó hazai mérkőzést győzelemmel zárni – olvasható a bejegyzésben.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata győzelmével megcserélte helyét, így a tabella hetedik helyéről utazik az Újpest FC elleni találkozóra.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)