Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel harcolta ki bronzérmét a gyulai serdülőcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 14. 13:50
Magabiztos győzelemmel harcolta ki bronzérmét a gyulai serdülőcsapat
Gyulasport NKft. –FISE-Újkígyós 40-24 (19-12)

Az országos leány-serdülőbajnokságban szereplő Gyulasport NKft. a FISE-Újkígyós csapatát látta vendégül május 12-én. Bányainé Szabó Renáta fiatal gárdája a bajnokság középcsapata ellen szerette volna bebiztosítani a versenysorozat harmadik helyét.

Magabiztos győzelemmel szerezte meg a bajnokság harmadik helyét a gyulai gárda

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulasport NKft.: Bartóki M., Németh Cs. 16(1), Erdődi R. 1, Szilágyi D. 1, Miklya N. 3, Tapasztó B. 6, Horváth R. 8(1). Csere: Fabisz L., Kallós Á. 3, Balogh H. 1(1), Baka E. és Gyura A. Edző: Bányainé Szabó Renáta.

A gyulai gárda az előző fordulóban háromgólos vereséget szenvedett békési riválisa ellen, ám pontvesztése ellenére is a dobogóért harcolhat tovább. A fürdővárosi együttes a folytatásban a tabella középcsapatként számon tartott újkígyósi gárdát látta vendégül. A két együttes már az őszi szezonban is találkozott egymással, akkor tízgólos gyulai győzelem született.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, a gyulai csapat már a mérkőzés elején az ellenfél tudtára adta, hogy a dobogót szeretnék elérni.

A hazai együttes lendületesen kezdte a találkozót, villámgyors labdaszerzéseivel azonnal maga mögé utasította a kissé bátortalanul támadó vendégcsapatot. A Németh Csenge által repített fürdővárosi együttes a 20. percre már kilencgólos előnyre tett szert, és ezt a félidő végéig tartani tudta.

– A második játékrészben lehetőség volt a fiatalabb korosztályú játékosok pályára küldésére is. A fiatalok éltek is a kapott lehetőséggel, és bizonyították, hogy megállják helyüket a magasabb osztályban is – tette hozzá Máthé István.

A Gyulasport NKft. serdülőcsapata magabiztos győzelmével a bajnokság harmadik helyén fejezi be a szezont. Az együttes a pontvadászat zárásaként a Deszki SC otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)