Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Utolsó hazai mérkőzésére készül a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 12. 16:00
Utolsó hazai mérkőzésére készül a gyulai kézilabdacsapat
A CZ-Gyulasport NKft. csapata a Bácsalmási PVSE együttesét fogadja május 14-én

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság soros fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. együttese a Bácsalmási PVSE csapatát fogadja május 14-én. Zöldi-Tóth Katalin gárdája a bajnoki küzdelemsorozat utolsó hazai mérkőzésén néz szembe ezüstérmes helyen álló riválisával.

A CZ-Gyulasport NKft. csapata az előző fordulóban a K. Szeged SE ellen gyűjtötte be tizennegyedik győzelmét, amellyel a tabella negyedik helyén áll, két pontra lemaradva a harmadik pozícióban álló riválisától. A fürdővárosi gárda a soros etapban a második helyen álló Bácsalmási PVSE együttesét látja vendégül. A két csapat az őszi szezonban is találkozott egymással, akkor a Bács-Kiskun megyei szurkolók örülhettek a győzelemért járó pontoknak.

A hétvégi derbi azért is lesz fontos a gárda és a szurkolók számára, mert Papné Lukoviczki Beáta és Csapó-Kovács Hajnalka utolsó alkalommal lép pályára a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban, mindketten befejezik aktív játékos pályafutásukat.

Zöldi-Tóth Katalin elmondta, a csapat nagyon várja a mérkőzést, hiszen győzelemmel szeretne elbúcsúzni a hazai szurkolóktól.

– Nagyon várjuk a mérkőzést és szeretnénk egy jó mérkőzést játszani. Két játékosnak is ez lesz az utolsó hazai mérkőzése, őket is szeretnénk győzelemmel búcsúztatni! Mindig azt mondom a lányoknak, hogy élvezzék a játékot, szombaton sem fogok többet elvárni tőlük, ezt görcsösen túlakarva nem lehet – tette hozzá Zöldi-Tóth Katalin.

A CZ-Gyulasport NKft. csapata 15 óra 30 perckor kezdi meg mérkőzését bácsalmási riválisával.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)