Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hogyan vegyünk sarokgarnitúrát?

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. május 09. 09:28
Hogyan vegyünk sarokgarnitúrát?
Íme, néhány praktikus tanács a vásárláshoz.

Ha új kanapéra vágysz, valószínűleg eltöprengtél már egy sarokkanapé vásárlásán is. Netán már eldöntötted, hogy ezt akarod, ám még mindig habozol a különböző lehetőségek között. Ez az útmutató segít áttekinteni a kínálatot és a szempontokat, amiket érdemes végiggondolni a választás során.

Számos okból szeretjük a sarokkanapékat: a segítségükkel takarékosan bánhatunk a rendelkezésre álló hellyel, az eredmény pedig nem kelt olyan zsúfolt összhatást, mint a hagyományos kanapé és fotelek használata. 

A sarokgarnitúra nemcsak több ülőhelyet biztosít, hanem nagyobbnak és tágasabbnak is láttatja a szobát.

Szinte minden megvásárolt bútor szimmetrikus, a legtöbb sarokkanapénak azonban van egy hosszú és egy rövidebb széle, ami a szoba elrendezésétől és a kanapé helyétől függően rendkívül fontos lehet. De hogyan döntsd el, hogy melyik típusra van szükséged? 

Ez nagyban függ attól, hova kerül majd a szobában. Ha nevéhez híven egy sarokba kívánod helyezni, könnyen lehet, hogy a kinézett falakat már lerövidíti egy ajtó vagy beépített polc.

A lényeg, hogy mindezt alaposan gondold át, még mielőtt leadnád a rendelésed. A legtöbb helyen a sarokkanapé balos vagy jobbos kivitelben is elérhető, így vásárláskor mindez már csak választás kérdése lesz.

Ha nagyobb rugalmasságra vágysz, érdemes moduláris kanapét vásárolnod. Ezek különböző formájúak és méretűek lehetnek, de az összetolt darabokból akár magad is összeállíthatod sarokkanapédat. 

A részektől függően lehetőség nyílik az oldalak hosszának változtatására is. Ez hasznos lehet, ha például egy nagy családi összejövetelhez vagy bulihoz igazítod a helyiség elrendezését, majd később visszarendezed az előző formátumba.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)