Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban A tenger dala

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. május 04. 17:00
Heti premier a Center moziban A tenger dala
Május 5–11. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban A tenger dala című dán-belga-luxemburgi-francia-ír animáció

Forrás: smokingbarrels.blog.hu/

Heti premier a Center moziban A tenger dala (szinkr. dán-belga-luxemburgi-francia-ír animáció) Csak pénteken, szombaton, vasárnap és hétfőn 15.45-kor. A tenger dala csodálatos mese Benről és kishúgáról, Saoirse-ról, aki az utolsó fókatündér. A két testvér kalandos útra indul egy ősi, varázslatos legenda nyomában, hogy kiszabadítsák a tündéreket és megóvják a szellemvilágot. A film az ír népmesék világából merített inspirációt: a mitológiai fókatündérek a tengerben fókaként élnek, de a szárazföldön emberré válnak.

17.30-kor Downton Abbey: Egy új korszak (angol romantikus dráma) Az egyébként mindig békés Downton élete felbolydul, amikor Violet talányos bejelentést tesz: a birtokába került egy pazar villa a festői, dél-franciaországi tengerparton. Mint az várható, a család egyik része rögtön felkerekedik a napsütésben gazdagabb új vidék felé, ám az otthon maradók élete sem maradhat nyugodt, mivel egy nagymenő filmproducer úgy dönt, Downtonban szeretné leforgatni legújabb sikervárományos alkotását.

20.00-kor Az elveszett város (szinkr. amerikai romantikus akcióvígjáték) A briliáns de zárkózott írónő, Loretta Sage (Sandra Bullock) pályája során mindig egzotikus helyekről írt a népszerű romantikus kalandregényeiben, melyek címlapján a Dash nevű hőst megjelenítő, jóképű borítómodell, Alan (Channing Tatum) feszít, aki erre a karakterre tette fel az életét. Miközben épp új könyvét promotálja Alannel, Lorettát elrabolja egy különc milliárdos (Daniel Radcliffe), mert azt reméli, hogy az írónő elvezeti őt a legutóbbi könyvében található ősi elveszett város kincséhez. Alan bizonyítani szeretné, hogy a való életben is hős tud lenni, nem csak a könyvek lapjain, így nekivág, hogy megmentse a nőt. A nagyszabású dzsungelkalandba pottyant furcsa párnak össze kell dolgoznia, hogy túléljék az elemek és a gonosztevők csapásait, és megtalálják az ősi kincset, mielőtt örökre elveszne.

19.45-kor Legendás állatok Dumbledore titkai (szinkr. amerikai fantasy, kalandfilm) A mágikus világ egyre nagyobb bajban van, és nemcsak Grindelwald, a békéjére törő gonosz varázsló, valamint sok szövetségese miatt, hanem azért is, mert a jövője egy igen furcsa társaságon múlik: egy szakmájának élő, kétballábas magizoológuson, egy régi máguscsalád utolsó sarján, aki a tudós segítségéül szegődik, egy mindenre elszánt tanárnőn és egy haspók muglin! Még szerencse, hogy van valaki, aki mellettük áll: egy fiatal, nagy tehetségű, bár zűrös életű mágus, egy bizonyos Albus Dumbledore.

az Oltári tévedések című olasz vígjáték

Forrás: port.hu

20.15-kor Oltári tévedések (szinkr. olasz vígjáték) Négy pár, négy esküvő, a friss házasok boldogsága határtalan. Ám alig telik el egy kis idő a közös életükből, kiderül, hogy a házasságuk érvénytelen, mivel a pap, aki összeadta őket, valójában nem is pap, így jogilag ugyanott tart a kapcsolatuk, ahol a lagzit megelőzően. De vajon így, tudva, hogy semmi sem köti őket össze, továbbra is együtt képzelik el a közös jövőt, vagy ez egy remek alkalom arra, hogy elváljanak útjaik?

17.15-kor Sonic, a sündisznó 2. (szinkr. amerikai akcióvígjáték, kalandfilm) A világ kedvenc kék sündisznója visszatér a kalandok következő szintjére. Miután letelepedett Green Hillsben, Sonic minden vágya, hogy bebizonyítsa: megvan benne az, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen. Nem kell sokat várnia, hogy próbára tegye magát, ugyanis Dr. Robotnyik visszatér, ezúttal új társával, Knucklesszel, és egy smaragdot keresnek, amelynek ereje civilizációkat képes elpusztítani. Sonic összeáll saját segítőjével, Tailsszel, és együtt vágnak neki a világkörüli útnak, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt rossz kezekbe kerülne.

15.00-kor A rosszfiúk (szink. amerikai animációs családi vígjáték) Miután egy életen át legendás rablásokat hajtottak végre, öt hírhedt rosszfiú – Mr. Farkas, Mr. Kígyó, Mr. Piranha, Mr. Cápa és Ms. Tarantula – nekiveselkednek az eddigi legnehezebb kihívásnak: megpróbálnak jó útra térni. Még senki nem bukott ekkorát a megjavulással, mint a Rosszfiúk, a DreamWorks Animation új animációs filmjében. A film Aaron Blabey bestseller sorozata alapján készült, amelyből 8.2 millió példányt adtak el világszerte.

Csak 5-én, 10-én és 11-én 15.00-kor Kilakoltatás (magyar vígjáték, dráma) Richárd, az elszánt bírósági végrehajtó-tanonc új feladata: élete első kilakoltatásán a Zrínyi utca egyik kertes házában lakó idős nénit kell kiköltöztetnie. Ilona néninek viszont esze ágában sincs elhagynia szeretett házát, heroikus küzdelmet folytat és mindent eszközt bevet, hogy meggátolja a kilakoltatást. Sőt, még pár aktivista is felbukkan a helyszínen, élőláncot alkotva próbálják menteni a néni kis házba sűrített életét. De Richárd eltökélt és mindent megtesz annak érdekében, hogy a kitűzött célt végre hajtsa. „Segítségére” van a rendőrség, a tűzoltók, a néni falkányi kutyájához jól értő sintér, az állatkerti dolgozók, és a túsztárgyalók.

14.30, 18.00-kor szinkronnal, 3D-ben, 15.30, 20.30 és csütörtököt, pénteket kivéve 17.00-kor szinkronnal, 2D-ben, valamint csak csütörtökön és pénteken 17.00-kor felirattal Doctor Strange az őrület multiverzumában (szinkr. amerikai fantasy, akció) A Marvel Studios új filmje, a Doctor Strange az őrület multirverzumában feltárja az MCU multiverzumának kapuját, és messzebbre merészkedik, mint eddig bármikor. Doctor Strange az ismeretlen felé veszi az irányt, és néhány új és régi misztikus szövetségessel az oldalán átszeli a multiverzum észbontó és veszedelmes alternatív valóságait, hogy megütközhessen egy rejtélyes új ellenséggel.

a Doctor Strange az őrület multiverzumában című amerikai fantasy, akció

Forrás: fportal.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)