Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elballagtak a Nicolae Bălcsecu gimnázium végzős diákjai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2022. április 30. 15:30
Elballagtak a Nicolae Bălcsecu gimnázium végzős diákjai
Az ünnepségen a legjobbaknak járó díjakat is átadták

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Nicolae Bălcescu román gimnázium április 30-án tartotta ballagási ünnepségét, idén két osztály diákjai búcsúztak iskolájuktól. 

A rendezvény elején a résztvevők megkoszorúzták Nicolae Bălcescu mellszobrát, majd a végsők osztályfőnökeik vezetésével vonultak be az iskola rendezvénytermébe, ahol Czeglédiné Gurzó Mária igazgató román nyelven mondott köszöntőt.

Az ünnepségen a két végzős osztály adott műsort, majd a legjobbaknak járó díjak adták át. A Bălcescu-plakettet Szőllősi Hanna és Szelezsán Petra Lívia érdemelte ki, a Tanulóinkért díjat Sztrein Virág Brigitta, Szabó Viktória, Erdős Zsófia és Magyar Gergő kapta. A legjobb matematikusnak járó Krizsán Anna-díjat Szűcs Barnabás, a Rádné Zsúró Julianna-díjat Juhász Szebasztián Tibor és Csobán Fanni Edina vehette át. A Ruzsa János „Mitica”-emlékdíjat Jova Péter érdemelte ki. A Magyarországi Románok Országos Önkormányzatának díját Kelemen Gabriella Rékának és Szelezsán Róbert Edének ítélték oda. A Békés Megyei Román Nemzetiségi Önkormányzat díját Berki Klaudia, Gyula Város Román Nemzetiségi Önkormányzatának díját Szeles Réka, a Gyulai Román Ortodox Püspökség díját Vincze Larisa Timea kapta. A Magyarországi Románok Dokumentációs és Információs Központja Czapp Csenge Zsófiát jutalmazta elismeréssel. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)