Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csütörtökön is marad az esős, szeles időjárás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. április 27. 18:00
Csütörtökön is marad az esős, szeles időjárás
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Szerdán délután többnyire zárt lesz a felhőzet, de az Alföld északkeleti részein, illetve délnyugaton kisüthet a nap. Többfelé valószínű eső, zápor, főként az Alföldön zivatarok is kialakulhatnak, helyenként heves zivatar is lehet. Éjszaka a csapadék a Dunántúlon és az Északi-középhegység területén fokozatosan megszűnik, de a felhőzet érdemi csökkenése csak hajnaltól valószínű az északnyugati, északi megyékben.

Csütörtökön általában gomolyfelhős idő várható többórás napsütéssel, de a Tiszántúlon késő délutánig még erősen felhős lesz az ég. A keleti megyékben továbbra is várható eső, zápor, illetve egy-egy zivatar is lehet, estére azonban lassanként ott is megszűnik az eső. Másutt csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szelet napközben több helyen erős, csütörtökön a Bodrogközben átmenetileg viharos széllökések is kísérhetik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 17 és 20, a csapadékos keleti tájakon 13 és 16 fok között alakul.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)