Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kilencgólos sikerrel menetelnek tovább az U16-os Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. április 20. 13:00
Kilencgólos sikerrel menetelnek tovább az U16-os Amazonok
Gyulai Amazonok–Soroksár SC 9-0 (3-0)

Az U16-os labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Soroksár SC együttesét látta vendégül április 19-én. A fürdővárosi gárda magabiztos győzelmet szeretett volna aratni, ami sikerült is neki.

kilencgólos sikerrel hajt az ezüstéremre a korosztályos gárda

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Kelemen Klarissza, Tóth Panna (Puskás Adél), Danics Boglárka, Szelei Nóra (Papp Fanni), Máté Nóra, Kurta Alma, Nagy Katalin, Sovány Dorina, Baracsi Boglárka és Kónya Andrea. Edző. Molnár Ágnes.

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban komoly teljesítménnyel győzte le nyíregyházi ellenfelét, így megerősítette helyét a bajnoki táblázat bronzérmes helyén. Molnár Ágnes gárdája arra készült, hogy a győzelemért járó három pont begyűjtésével az ezüstérmes rivális nagy kihívójává lép elő. A korosztályos együttesre a soros fordulóban a korábban 0-27-es arányban legyőzött „kisfradi” csapata várt.

A vendégcsapat nem adta magát könnyen, ám a lendületesen játszó hazaiak már a 10. percben áttörték a soroksári védelmet, Sovány Dorina pedig előnybe juttatta csapatát. A folytatásban is a gyulai gárda maradt támadásban, a 15. percben Baracsi Boglárka duplázta meg a hazai előnyt. A 30. percben ismét a gyulai szurkolók örülhettek, Sovány Dorina ünnepelhetett ismét találata után.

A második félidőben sem változott a játék képe, a fáradt lábakkal pályára lépő gyulai csapat mindent megtett a győzelemért. A pontatlan befejezések miatt a nagyarányú különbség most elmaradt, ám így is kilencgólos hazai győzelemmel zárult a találkozó.

Gólok: Sovány Dorina (4), Nagy Katalin (2), Kurta Alma, Baracsi Boglárka és Kelemen Klarissza.

A Gyulai Amazonok U16-os csapata továbbra is egypontos hátrányban áll a tabella harmadik helyén. A korosztályos együttes a következő fordulóban az Airnergy FC otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)