Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jótékonysági koncert az ukrán menekültekért

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. április 19. 09:00
Jótékonysági koncert az ukrán menekültekért
A Filharmónia Magyarország ismét együttműködésre ösztönzi zeneszerető közönségét

A koncertlátogatás során sokszor juthat eszünkbe, micsoda szerencsében van részünk, hogy hallhatunk egy csodálatos koncertet, majd hazautazhatunk egy különleges élménnyel. A jelenlegi helyzetben még jobban érezhetjük ennek a jelentőségét, hisz sokan vannak, akik nem tudják, hogy otthonukat elhagyva hova sodorja őket az élet, hol térhetnek nyugovóra. 

A Filharmónia Magyarország ismét együttműködésre ösztönzi zeneszerető közönségét. Jöjjön el a gyulai jótékonysági koncertre vagy kövesse a hangversenyt online és támogassa a ukrajnai háború elől menekülőket.

Összefogás. Segítség. Adakozás. Erős és ösztönző szavak, amiket a mostani időszakban talán még jobban átértékelünk, hiszen az egész világot megrázta az Ukrajna ellen indított támadás. A magyarok az első perctől azt nézik és keresik, hogy hol, hogyan, kinek, mikor és miben tudnak segíteni. 

A Filharmónia Magyarország hiszi, hogy a zene ereje újra átlendíthet minket a nehéz pillanatokon. A klasszikus zenei élet művészei, Vásáry Tamás zongoraművész, Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész, Dés László szaxofonművész, Sebestyén Márta népdalénekes, Szamosi Szabolcs, a Szegedi Dóm orgonaművésze, Horváth István tenor, harmonikaművész, Kriszta Kinga szoprán, Oberfrank Péter zongoraművész és a Szent Efrém Férfikar ad közös jótékonysági koncertet a gyulai Almásy-kastély báltermében.

A hangverseny teljes bevétele az Ukrajnából menekülők segítésére kerül felajánlásra a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül. A szervezet a háború kitörése után három kiemelt feladatot határozott meg: segíti a Magyarországra érkező menekülőket az érkezésük során, hozzájárul a Kárpátalján várakozó több tízezer ember ellátásához a beregszászi Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével, és támogatja a hosszabb időn át Magyarországon maradó családok beilleszkedését. 

A koncert jegy megvásárlása mellett további támogatás felajánlására van lehetőség a jegymester.hu oldalán. Ha nem tud rész venni a koncerten, akkor online hallgathatja a hangversenyt a Filharmónia Magyarország közösségi csatornáin és adományát utalással tudja eljuttatni a szervezet részére

Fogjunk össze és legyünk együtt az a kinyújtott kéz, amit elérhetnek!

További információ a www.filharmonia.hu weboldalon található!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)