Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rendhagyó módon rendezték meg az idei Erkel-bált

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2022. április 14. 14:35
Rendhagyó módon rendezték meg az idei Erkel-bált
Idén is megválasztották a bálkirálynőt és a bálkirályt

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A korábbiaktól eltérő időpontban és rendhagyó céllal tartották meg az idei Erkel-bált a Gyulai Erkel Ferenc Gimnázium és Kollégium szervezésében április 13-án a gyulai Vigadóban.

Zámori Ida, az intézmény igazgatója elmondta: idén jótékonysági céllal rendezték meg az eseményt, a háborús övezetbe került Kárpátalján élő magyarokat szeretnénk segíteni.  

– Tesszük ezt azért, mert már többször bizonyította erkeles közösségünk, hogy képes önzetlenül segíteni másokon. Mert hiszünk a fáradhatatlan, becsületes, igazmondó és önfeláldozó emberi magatartásban – emelte ki lapunknak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Egy bizonytalan időszakban az ember mintha még jobban keresné a kapaszkodókat, a biztonságot rejtő fogódzókat. Így van ez egy iskolai közösség életében is. Most még inkább ragaszkodunk erkeles hagyományainkhoz, rituáléinkhoz, mert kimondhatatlanul is tudjuk, érezzük, szükségünk van egymásra – mondta köszöntőjében Zámori Ida, utalva a pandémia időszakára.

A bálon elsőként a 11. évfolyam mutatta be tánctudását, majd az évfolyam filmje következett, és paródia a legismertebb végzősökről. A folytatásban az idei legek köszöntésére került sor. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Már hagyomány válunk a legfeltűnőbb, legjellegzetesebb tulajdonságokkal rendelkező végzősök megajándékozása, idén sem marad el a legaranyosabb végzős páros, a legdzsigolósabb végzős, a legtöbb életkedvvel rendelkező, legkirályabb, legvirtuózabb és a legdögösebb végzős kihirdetése – fejtette ki az igazgató. 

Az eseményen a bálkirálynői és bálkirályi cím is gazdára talált, idén is a diákok szavazták meg, ki legyen az idei királyi páros. A bálkirály Győri Péter lett, a bálkirálynői címet Mokán Dominika vehette át. Utána a bál nyitótánca következett a bálkirály és bálkirálynő vezetésével, majd zenével és tánccal folytatódott az erkeles buli a Vigadóban.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)

iconGYHRCSD0208.JPG (581 KByte)

+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)