Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pomuczné Nagy Ildikó szerint a társadalom egyelőre nem tart igényt a középutas politikára

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2022. április 06. 10:23
Pomuczné Nagy Ildikó szerint a társadalom egyelőre nem tart igényt a középutas politikára
A Megoldás Mozgalom jelöltje a szavazatok 1,19 százalékát szerezte meg a választáson

Az eredményem azt mutatja, hogy a társadalom sajnos egyelőre nem tart igényt a középutas politikára – fogalmazott Pomuczné Nagy Ildikó Anna, a Megoldás Mozgalom gyulai székhelyű választókerületben indított jelöltje, aki 98,88 százalékos feldolgozottságnál, 504 vokssal, a szavazatok 1,19 százalékát szerezte meg a vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson.

„Gratulálok dr. Kovács Józsefnek a győzelemhez. Az eredmény arra mutat rá, hogy a többség elégedett a jelenlegi magyarországi állapotokkal, és nem szeretne változást” – fejtette ki.

A saját eredménye kapcsán azt is mondta, a társadalom jelenleg nem gondolkodik abban, hogy egy parlamenti képviselőnek a pártérdekeken túl valamilyen össznemzeti nemes ügyet is, esetében az oktatás jobbítását, képviselnie kellene.

Arról is beszélt, hogy a kampány során nagyon sok olyan emberi sorssal találkozott, amivel nem lenne szabad találkozni a 21. századi Európában.

„A feltárt emberi problémák megoldására és az oktatásügy jobbítására irányuló javaslataimmal folyamatosan fel fogom keresni a megválasztott képviselőnket. Bízom abban, hogy mindez a részéről meghallgatásra és képviseletre fog találni” – jelentette ki.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)