Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Izgalmas mérkőzésekkel emlékeztek a fürdővárosi biliárdélet legendájára

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. április 05. 17:00
Izgalmas mérkőzésekkel emlékeztek a fürdővárosi biliárdélet legendájára
Nyolcadik alkalommal gyűlt össze a Fuszek Amatőr Biliárd Emlékverseny mezőnye

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Fuszek Amatőr Biliárd Emlékversenyt április 2-án. A két év kihagyás után megrendezett tornával ifj. Himer József emléke előtt tisztelegtek játékosok.

izgalmas mérkőzések színesítették a fuszek-emlékversenyt

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Mint azt Tóth József főszervező elmondta, Himer József halála után jutott eszükbe, hogy a mindenki által Fuszeknek hívott biliárdlegendára emlékezve hívjanak életre egy olyan versenyt, ahol kitűnő hangulatban tudnak hódolni szenvedélyüknek.

A 2013-ban útjára indult emlékversenyen négy asztalon mérkőztek meg egymással a játékosok. A telt házzal elrajtoló mezőny a 120 fás magyarbiliárd szabályai szerint lökte a golyókat, a selejtezők során, majd az egyenes kiesési szakaszban is nagy csatákat láthattak a szép számban megjelent érdeklődők.

Az érmes helyekért kiemelten izgalmas mérkőzéseket vívtak a játékosok, mindkét derbin 2-2-es állás után avattak győztest.

A megmérettetés résztvevői reggelivel indították a versenyt, majd egy kiadós ebéd mellett emlékeztek a gyulai sportélet felejthetetlen alakjáról és mecénásáról. A szervezők Fuszek mellett Kurta Lászlóról is megemlékeztek, aki háromszor nyerte meg a Fuszek-emlékversenyt.

Az egész napos torna trófeáját a legutóbbi bajnok, Ungor István nyerte, az ezüstérem Farsang János nyakába került, a harmadik helyre Gyepes Norbert „karambolozta” be magát, a negyedik helyet pedig Tamás Ákos szerezte meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)