Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az éllovast fogadja a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 31. 14:00
Az éllovast fogadja a gyulai kézilabdacsapat
A CZ-Gyulasport NKft. csapata a Kecskeméti NKSE együttesét fogadja április 3-án

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság 17. fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. együttese a Kecskeméti NKSE csapatát látja vendégül április 3-án. Zöldi-Tóth Katalin gárdája a tabella élén álló riválisát fogadja a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Szüksége lesz a gyulai csapatnak a szurkolók támogatására

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai együttes az előző fordulóban az ezüstérmes pozícióban lévő szarvasi gárda legyőzésével gyűjtötte be ötödik tavaszi győzelmét. A lendületben lévő fürdővárosi együttes a soros fordulóban az eddig csupán egyetlen vereséget gyűjtő Kecskeméti NKSE alakulatát fogadja. A két rivális az őszi szezonban is találkozott egymással, akkor tizenegy gólos kecskeméti siker született.

A gyulai együttes számára kiemelten fontos a győzelemért járó pontok megszerzése, hiszen egy siker esetén akár a tabella második helyére is felléphet. Zöldi-Tóth Katalin a mérkőzésről elmondta, a gyulai együttes kiváló szériában van, ám a feleknek eltérő célja van a bajnokság végkimenetelét illetően. A vezetőedző kiemelte, minden segítségre szüksége lesz a gárdának, hogy sikerrel fejezze be a találkozót, így minél több szurkolót várnak a mérkőzésre.

– Szeretnénk egy jó mérkőzést játszani és ha tudjuk, akkor a két pontot is itthon tartani. Az biztos, hogy nem feltett kézzel fogunk vasárnap pályára lépni. Remélem, hogy minél többen ki fognak látogatni a mérkőzésre, mert amióta Gyulán vagyok még csak kétszer játszottunk nagyobb létszámú közönség előtt. Bízom abban, hogy sokan fogják most buzdítania csapatot – mondta a mérkőzés előtt Zöldi-Tóth Katalin.

A CZ-Gyulasport Nkft. csapata 18 órakor kezdi meg mérkőzését éllovas riválisával.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)