Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gólözönnel léptek feljebb a tabellán az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 30. 13:00
Gólözönnel léptek feljebb a tabellán az NB II.-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Cigánd SE 27-0 (13-0)

Az NB II.-es női labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Cigánd SE együttesét látta vendégül március 27-én. A fürdővárosi gárda egy bravúros döntetlen után várta aktuális ellenfelét.

kiütéses győzelemmel előzött a gyulai együttes

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Szűcs Beatrix, Lehóczki Noémi, Szappanos Katalin, Szabó Tünde (Csalánosi Anada), Sovány Dorina (Paál Dalma), Szerb Katalin, Mészáros Viktória (Hack Fanni), Mezei Virág, Molnár Kitti, Komlósi Anna (Lovas Laura) és Pribék Andrea (Palócz Mónika). Csere: Molnár Ágnes. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A hazai együttes két nappal a derbi előtt a debreceni riválisával nézett szembe. A nagy versenyfutásban sokáig a gyulai gárdának állt a zászló, ám végül a két csapat megosztozott a pontokon. A fürdővárosiak a soros bajnokin a tabella alsó harmadából érkező cigándi alakulattal néztek szembe.

A hazaiakon nyoma sem volt a két nappal ezelőtti derbinek, így már az első percekben a gyulai együttes irányította a mérkőzést. A futószalagon érkező fürdővárosi helyzetek már a 3. percben góllá értek, Lehóczki Noémi kezdte meg a gólgyártást.

A folytatásban is csak egy csapat volt a pályán, sorra érkeztek a gyulai találatok. A cigándi gárda próbálta feltartóztatni a hazai csapatot, ám így is 13-0-ás hátrányban zárták a félidőt. A fordulás után sem volt ellenszere a gyulai támadásoknak, a fürdővárosi együttes kiütéses győzelemmel fejezte be a találkozót.

Gólszerzők: Lehóczki Noémi (7), Pribék Andrea (4), Szerb Katalin (4), Molnár Kitti (4), Paál Dalma (2), Komlósi Anna (2), Mezei Virág, Palócz Mónika, Hack Fanni, Szappanos Katalin.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata győzelmével fellépett a tabella hatodik helyére, ahonnan az éllovas KÉSZ-Szent Mihály FC együtteséhez utazik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)