Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb győzelemmel lépett közelebb az éllovashoz a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 28. 14:00
Újabb győzelemmel lépett közelebb az éllovashoz a gyulai tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build–Vitali SE Eger 7-1 (3047–2961)

Az NB I.-es tekebajnokság huszadik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a Vitali Eger SE együttesét fogadta március 26-án. A fürdővárosi gárda felnőttcsapata egy győzelemmel ismét közelebb lépett volna a tabella élén álló riválisaihoz.

A gyulai együttes az előző körben a hatodik helyen álló Szolnoki MÁV SE gárdájához utazott, ahol egy komoly párharcban gyűjtötte be újabb győzelmét. A fürdővárosi együttes a soros fordulóban a bajnoki lista alsó harmadából érkező riválisát várta szegvári „otthonában”. 

A „hazai” együttes számára nem indult jól találkozó, az első játékot még az egri alakulat gyűjtötte be. A folytatásban azonban már csak a gyulai gárda volt a pályán, minden további párharcát begyűjtötte. 

Gyulai eredmények: Schriffert Dániel 447 fa, Nyári Krisztofer 520 fa, Czégény Csaba 533 fa, Schriffert Dominik 505 fa, Makra György 510 fa és Schriffert Roland 532 fa. Czégény Csaba 533-as és Schriffert Roland 532-es eredménye, a mezőny legjobb eredménye is lett.

A Gyulai SE Dig-Build felnőttegyüttese őrzi harmadik helyét a tabellán, a következő fordulóban pedig a SALGÓZD TK együttesét látja vendégül.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)