Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban A rosszfiúk

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. március 23. 17:00
Heti premier a Center moziban A rosszfiúk
Március 24–30. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban A rosszfiúk című amerikai animációs családi vígjáték

Forrás: 24.hu

Heti premier a Center moziban A rosszfiúk (szink. amerikai animációs családi vígjáték) 14.30, 15.30, 16.45, valamint csak szombaton 10.30-kor. Miután egy életen át legendás rablásokat hajtottak végre, öt hírhedt rosszfiú – Mr. Farkas, Mr. Kígyó, Mr. Piranha, Mr. Cápa és Ms. Tarantula – nekiveselkednek az eddigi legnehezebb kihívásnak... megpróbálnak jó útra térni. Még senki nem bukott ekkorát a megjavulással, mint a Rosszfiúk, a DreamWorks Animation új animációs filmjében. A film Aaron Blabey bestseller sorozata alapján készült, amelyből 8.2 millió példányt adtak el világszerte. A rendező Pierre Perifel (A Kung Fu Panda filmek animátora), a forgatókönyvet Etan Cohen (Trópusi vihar, Keményítőkúra) írta.

20.30-kor Út a díjesőig (szinkr. spanyol vígjáték) A milliárdos vállalkozónak zseniális ötlete támad, hogy neve az örökkévalóságig fennmaradjon. Elhatározza, hogy egy korszakalkotó filmet készít és ehhez a legjobbakra van szüksége. Az elismert filmest, Lola Cuevast (Penélope Cruz) bízza meg a nagyratörő terv kivitelezésével. A világsztár csapat két hatalmas tehetségű, de még annál is nagyobb egójú színésszel egészül ki: a hollywoodi szívtipróval, Félix Riveroval (Antonio Banderas), valamint a megrögzött színpadi színésszel, Iván Torres-szel (Oscar Martínez). Mindketten legendás művészek, de nem épp a legjobb barátok. Lola egy sor egyre bizarrabb próbának veti alá őket, melyek során Félix és Iván nemcsak egymással kerülnek szembe, de mindazzal, amit eddigi pályafutásuk alatt értékesnek véltek. Vajon melyikük marad talpon a forgatás kezdetéig?

18.30-kor Katonadolog (szinkr. amerikai családi vígjáték) A Magic Mike alkotóinak legújabb filmjében Briggsre, a folyton harc után ácsingózó, hedonista élvezetekben tobzódó exkatonára élete talán legfontosabb küldetése vár. Útra kell kelnie Luluval, a belga juhászkutyával, hogy még időben odaérjenek az állat bevetésen elhalálozott gazdájának a temetésére – aki egyben Briggs legjobb barátja is volt.

Csak szombaton 10.00-kor Legendárium – Mesék Székelyföldről (szinkr. magyar-román animáció) Zete és Rika Nagyapó segítségével belecsöppennek a székely legendák titkos világába. Rika megfontolt és kitartó, az öccse, Zete pedig furfangos és bátor. Miután Nagyisapó elmesélte unokáinak a Baczóné mondáját, a két kíváncsi gyermek fel ment titokban az Egyeskőhöz. Aznaptól minden megváltozott számukra. Megtalálták a Varázspatkót, és egyik percről a másikra hősök lettek. Ugyanakkor az is kiderült, hogy valójában egy egész mesevilág veszi őket körbe. A varázserejű patkóval ugyanis átláthatnak a legendák világába. De azóta az Ördög sem nyugszik, meg akarja szerezni a varázspatkót. Zetének és Rikának a játék most már a legendák megmentése lesz.

a Pirula panda című amerikai-kanadai animációs film

Fotó: Gyulai Hírlap –

14.45, 16.30, valamint csak szombaton 10.45-kor Pirula panda (szinkr. amerikai-kanadai animáció) A Disney és a Pixar filmjének főhőse az öntudatos, különc 13 éves lány, Mei Lee, akinek a gyötrelmekkel teli kamaszkorba lépve is muszáj lenne anyukája szófogadó kislányának maradnia. Túlontúl féltő szülője ugyanis igyekszik mindig gyermeke közelében lenni – ami meglehetősen kényelmetlen, mi több, rémisztő helyzeteket szül egy tinédzsernek. És mintha az érdeklődésében, kapcsolataiban és testében bekövetkező változások nem volnának éppen elegek, ha Mei Lee akármikor is izgalomba jön (vagyis szinte MINDIG), hatalmas vörös pandává puffad!

Csak 25-én és 28-án 15.00-kor Kilakoltatás (magyar vígjáték, dráma) Richárd, az elszánt bírósági végrehajtó-tanonc új feladata: élete első kilakoltatásán a Zrínyi utca egyik kertes házában lakó idős nénit kell kiköltöztetnie. Ilona néninek viszont esze ágában sincs elhagynia szeretett házát, heroikus küzdelmet folytat és mindent eszközt bevet, hogy meggátolja a kilakoltatást. Sőt, még pár aktivista is felbukkan a helyszínen, élőláncot alkotva próbálják menteni a néni kis házba sűrített életét. De Richárd eltökélt és mindent megtesz annak érdekében, hogy a kitűzött célt végre hajtsa. „Segítségére” van a rendőrség, a tűzoltók, a néni falkányi kutyájához jól értő sintér, az állatkerti dolgozók, és a túsztárgyalók.

Csak 24-én, 28-án és 29-én 15.00-kor Vadlovak – Hortobágyi mese (magyar-német-osztrák-svéd dokumentumfilm) A lélegzetelállítóan szép Hortobágy védett területén, Pentezugban található a világ egyik legnagyobb vadló ménese. Az őshazájukban, Mongóliában a kihalás szélére került állatok fennmaradásában fontos szerepet játszik Magyarország, a vadlovak háborítatlanul élhetnek a pusztán. Ide születik meg Cseppke, a vadlócsikó, aki hamarosan már szülei vezetésével vándorol a hatalmas mocsarakkal és kis ligeterdőkkel megtört végtelen rónaságban, ahol rókákkal, sasokkal és sok más állattal élnek együtt. A körülöttük lévő lenyűgöző világ viszont távolról sem veszélytelen: a vadlovak élete folyamatos küzdelem egymással és a természeti elemekkel.

19.45-kor Batman (amerikai krimi, dráma, akció) Batman (Robert Pattinson) már két éve rója Gotham City utcáit, és üldözi a város gonosztevőit – így hát egyre mélyebbre merül a sikátorok sötétségébe. Már alig néhány emberben bízhat: mindenfelől korrupt hivatalnokok és romlott nagymenők veszik körül. csupán Alfred Pennyworth-szel (Andy Serkis) és Jame Gordon hadnaggyal (Jeffrey Wright) oszthatja meg a titkait. Egyedül maradt: rajta kívül nincs más, aki bosszút állhatna a város lakóinak sérelmeiért. Egy gyilkos épp Gotham elitjét veszi célba, és a szadista machinációi után hátrahagyott titokzatos nyomok a világ legnagyobb detektívjét a város alvilágába vezetik. Ott találkozik Selina Kyle-lal, vagyis Macskanővel (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepottal, a Pingvinnel (Colin Farrell), Carmine Falcone-nal (John Turturro) és Edward Nashtonnal, Rébusszal (Paul Dano). A bizonyítékok azonban a saját otthona felé vezetik, és minél jobban szűkül a gyanúsítottak köre, annál félelmetesebbé válik. Batmannek új szövetségeket kell kötnie, le kell lepleznie az igazi bűnöst, és meg kell szabadítania Gothamet a hatalmaskodás és a korrupció pestisétől.

A héten a Center moziban több Oscar-díjra jelölt filmet is műsorra tűznek. A részletes program megtekinthető a centermozi.hu oldalon.

a Batman című amerikai krimi, dráma, akciófilm

Forrás: forbes.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)