Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győztes tornán mutatkozott be új csapatában Los Lujza

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 23. 11:00
Győztes tornán mutatkozott be új csapatában Los Lujza
A Ferencvárosi Torna Club korosztályos csapata minden mérkőzését megnyerve végzett a fővárosi Bozsik-tornán

A Kocsis Sándor Sportközpont adott otthont az U11-es Bozsik-torna küzdelmeinek március 20-án. Az utánpótlás labdarúgóknak rendezett napon a Ferencvárosi Torna Club korosztályos együttese is képviseltette magát.

sikeresen mutatkozott be a gyulai játékos új csapatában

A zöld-fehér együttesben a gyulai nevelésű Los Lujza is pályára lépett. Ahogy azt korábban megírtuk, a fiatal játékos a fővárosi klub U11-es csapatába igazolt, ahol első tétmérkőzését játszotta. Pap János, a Ferencvárosi Torna Club szakágvezetője elmondta, Lujza leigazolása hatalmas erősítést jelent a csapat számára, a fiatal játékost pedig a a társak is hamar befogadták.

A torna során a zöld-fehér gárda három mérkőzést játszott. A korosztályos csapat a elsőként a Kelen SC ellen lépett pályára, ahol a 7-3-ra megnyert mérkőzésen Lujza két gólt is szerzett. A folytatásban a fiatal együttes a Gödöllő SE ellen bizonyíthatta tehetségét, ahol Lujza az 5-2-es eredménnyel végződő találkozón két találattal segítette csapatát. Az utolsó mérkőzés igazi csemegét ígért a szurkolóknak, hiszen a ferencvárosi együttes az örök rivális Újpest FC korosztályos csapatával nézett szembe. A háromgólos sikerből a Gyulasport NKft. nevelése egy góllal vette ki a részét.

– Lujzi rengeteg párharcot megnyert, gyorsasága és kombinatív játéka végig nagy segítség volt a csapatnak. A mérkőzéseket a helyszínen nézte végig Vágó Fanny, a Ferencváros női labdarúgó-csapatának vezetőedzője is, a 135-szörös válogatott pedig elismerően beszélt Lujziról, a zárásnál külön meg is dicsérte – értékelte a fiatal játékost Papp János.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)