Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lakossági fórumot tartott Gyulán Gulyás Gergely

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2022. március 19. 18:50
Lakossági fórumot tartott Gyulán Gulyás Gergely
A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a választás tétje óriási

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Lakossági fórumot tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter március 19-én Gyulán.

A megjelenteket Görgényi Ernő polgármester köszöntötte, aki megköszönte Gulyás Gergelynek a kormány folyamatos támogatását, kiemelve azt a 400 millió forintot, amelyet a kieső iparűzési adó kompenzálásra ítéltek oda a fürdővárosnak, az 1 milliárd 20 millió forintos támogatást, amelyet a Tiborc utca komplex felújítására fordítanak, valamint a 270 millió forintos kiegészítést, amelyet a relégyár rehabilitálásához kapott a városvezetés.

Kovács József országgyűlési képviselő elmondta: gyakran fordul a Miniszterelnökséget vezető miniszterhez a választókerületet érintő ügyekben, közösen mindig megoldást találnak a felmerülő problémákra.

Görgényi Ernő polgármester

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gulyás Gergely kiemelte: Gyula városa az elmúlt négy évben komoly utat tett meg, komoly fejlődésen ment keresztül. Mint mondta, kiváló az együttműködés a kormány és Kovács József között, aki nagyon sokat tett azért, hogy a térség fejlődjön, ez pedig látható, kézzelfogható legyen mindenki számára.

Hozzátette: ezt a jó gyakorlatot fent kell tartani, ezért arra kér mindenkit, hogy vegyen részt az április 3-i választáson és népszavazáson, ahol szavazzanak a Fidesz listájára, illetve Kovács Józsefre, akinek a frakcióban mind az egészségügyi kérdésekben, mind a térség fejlődését meghatározó ügyekben komoly befolyása van.

Kovács József országgyűlési képviselő

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Aláhúzta: a tét óriási, hiszen az ország már 2002-ben megtapasztalhatta, hogy milyen, amikor visszatér a baloldal, amely néhány év alatt az államcsőd közelébe vezette az országot.

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ma 1 millióval többen dolgoznak, mint 2010-ben, a minimálbér ma több, mint akkor az átlagbér, de az is látszik, hogy a települések, városok, falvak is fejlődnek – fogalmazott a Gulyás Gergely.

Mint mondta, ezek a pozitív folyamatok csak akkor folytatódhatnak, ha a választáson jó eredményeket érnek el.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

GYULAI HÍRLAP • 2022. március 19. 18:05
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)