Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai pályán zárja az alapszakaszt a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 17. 16:00
Hazai pályán zárja az alapszakaszt a gyulai focicsapat
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Gyomanedrődi FC együttesét látja vendégül március 19-én

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a a Gyomanedrődi FC együttesét látja vendégül március 19-én. A fürdővárosi együttes már biztos ezüstérmesként lép a felsőházi rájátszásba.

a hazai gárdának ezúttal is szüksége lesz a harciasságra

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Sajben Gábor együttese az előző fordulóban a listavezető körösladányi ellenfelével csatázott, ahol 1-3-as eredménnyel győzte le riválisát. A folytatásban a gyulai csapatot kőkemény kihívás elé állították, hiszen 48 órán belül ismét pályára kellett lépjen. A minden erejét a csúcsderbire összepontosító fürdővárosi gárda az általa korábban nagy arányban legyőzött Nagyszénás SE ellen lépett pályára. Sajben Gábor a mérkőzés előtt elmondta, a csapat tudja, hogy rettentő nehéz dolguk lesz a nagyszénási csapat ellen, hiszen meg kell küzdenie a pálya talajával és az ellenfél kellemetlen stílusával is.

– Azzal is szembe kellett néznünk, hogy a szövetség arra kényszerítette az amatőr csapatomat, hogy nem teljes 48 órán belül újra tétmérkőzést játszunk. Ráadásul nem egyenlő feltételeket biztosítva engedélyezte a nagyszénási csapatnak, hogy egy nappal hamarabb lejátssza a mérkőzését. Azt is tudtuk, hogy rettentően kifutották magukat a srácok a körösladányi gárda elleni mérkőzésen és nem fogunk tudni úgy focizni a nagyszénási pályán, ahogy szeretnénk. Fizikálisan így is hatalmas fölényt sikerült kialakítanunk ellenfelünkkel szemben, de fejben borzasztó fáradt volt a csapat. Egy rossz védekezéssel juttattuk ajándék büntetőhöz őket, majd mikor már mindent egy lapra tettünk fel, megkaptuk a második gólunkat. Nem játszottunk jól, ezen a pályán nem is lehet sajnos, és az ellenfél stílusa sem engedi ezt meg, de sok mindent elmondd , hogy 20 forduló telt el azóta, hogy nem találtunk be egyszer sem az ellenfél kapujába – ismertette a mérkőzést a gyulai vezetőedző.

Az alapszakasz utolsó mérkőzésén a gyulai együttes a Gyomaendrődi FC csapatát fogadja. A hazai gárda már a biztos alapszakaszbeli ezüst birtokában léphet pályára, ám mindenképpen győzelemmel szeretné megajándékozni a szurkolókat.

– Az alapszakaszban megszerezhető ezüstérmünk már így is biztos, de nem szeretnénk hétvégén újabb pontokat elhullajtani a gyomai csapat ellen. Hazai pályán, remélhetőleg újra frissebben szeretnénk javítani a fiatal és sok meglepetést okozó csapat ellen – zárta Sajben Gábor.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)