Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az éllovas elleni döntetlennel folytatta a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 13. 14:00
Az éllovas elleni döntetlennel folytatta a gyulai tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build–Dynamo SC 4-4

Az NB I.-es tekebajnokság tizennyolcadik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a Dynamo SC S együttesét fogadta március 12-én. A fürdővárosi gárda felnőttcsapata a bajnoki tabella élére ugró riválisával gurított.

A gyulai együttes az előző körben az akkori Kazincbarcikai Vegyész Teke SE ellen állt a bábuk elé, ahol 2-6-os eredménnyel gyűjtötte be bajnoki pontjait. A lendületben lévő fürdővárosi gárda a soros fordulóban a tabella élére lépő kihívóval nézett farkasszemet.

A „hazai” együttes kiválóan kezdte a soros bajnokit, Nyári Krisztofer azonnal begyűjtötte az első párharcot. A folytatásban azonban már a vendégcsapat gurított jobban, három párosítást is meg tudott nyerni. Az utolsó előtti párharcban Makra György újabb pontot tudott a gyulai eredményekhez csatolni, így a csapatpontoknak köszönhetően döntetlen lett a derbi vége. 

Gyulai eredmények: Nyári Krisztofer 525 fa, Schriffert Dominik 504 fa, Czégény Csaba 521 fa, Schriffert Dániel és Baksa Imre 478 fa, Makra György 535 fa, Makra György 543 fa és Schriffert Roland 522. Makra György 535-ös eredménye, a mezőny legjobb eredménye is lett. 

A Gyulai SE Dig-Build felnőttegyüttese őrzi harmadik helyét a tabellán, a következő fordulóban pedig  a Szolnoki MÁV SE ellen lép a bábuk elé.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)