Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Aranyesélyesként lépték át ellenfelüket az U19-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. február 24. 16:00
Aranyesélyesként lépték át ellenfelüket az U19-es Amazonok
Gyulai Amazonok–SZTC Leány U19 futsal 16-2 (8-1)

Az U19-es futsalbajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata az SZTC Leány U19 futsal együttesét látta vendégül február 20-án. Molnár Ágnes alakulata éllovasként várta a dobogóért harcoló riválisát.

újabb győzelemmel léptek közelebb a bajnoki aranyhoz az u19-es  amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Szappanos Katalin, Lovas Laura, Hack Fanni, Komlósi Anna. Csere: Szelei Nóra, Danics Boglárka és Nagy Katalin. Edző: Molnár Ágnes.

A fürdővárosi együttes százszázalékos mérleggel a háta mögött várta ellenfelét, amely gárda a negyedik helyről érkezett a találkozóra. A hazai csapat kiemelkedő gólkülönbséggel a tarsolyában lépett pályára, így a székkutasi gárda sem számíthatott sok jóra a gyulai arénában.

A hazai alakulat a várakozásoknak megfelelően kezdte a találkozót, Hack Fanni már a második percben megszerezte a vezetést csapatának. A folytatásban egyre jobban lendületbe került a gyulai együttes, sorra dolgozta ki helyzeteit. A Molnár Ágnes irányította gárda már az első félidőben nyolc gól szerzett, így már a pihenő előtt eldöntötte a találkozó sorsát.

A fordulás után sem vett vissza lendületéből a fiatal gyulai együttes, a lefújásig kilencszer mattolták a vendég védelmet.

– Jó iramot diktáltunk, örülök, hogy ennyi és ilyen szép gólt szereztünk. A lányok végig jó teljesítményt nyújtottak, a keretben két új lány is lehetőséget kapott a bizonyításra. Hétvégén bebiztosíthatjuk a bajnoki aranyérmet – értékelt Molnár Ágnes.

Gyulai gólok: Hack Fanni 4, Nagy Katalin 3, Lovas Laura 3, Komlósi Anna 3, Szappanos Katalin 2 és Danics Boglárka.

A Gyulai Amazonok U19-es csapata újabb sikerének köszönhetően megerősítette helyét a tabellán. A korosztályos gárda a következő fordulóban egy újabb győzelemmel behozhatatlan előnyre tehet szert, így bebiztosíthatja a bajnoki elsőséget.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)