Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dupla győzelemmel menetelnek az aranyérem felé az U15-ös Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. február 24. 14:00
Dupla győzelemmel menetelnek az aranyérem felé az U15-ös Amazonok
Tolna-Mözs–Gyulai Amazonok 1-14 (1-6) és Gyulai Amazonok–Budaörs FC 7-1 (4-1)

Dupla fordulón van túl az U15-ös futsalbajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata. A Szerb Katalin vezette korosztályos gárda tolnai és budapesti rivális ellen lépett pályára.

budaörsi riválisát is magabiztosan fektette két vállra a gyulai gárda

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai gárda szombaton a TolnaMözs együtteséhez utazott, hogy listavezetőként küzdjön meg az ezüstérmes riválisával. A nagy rangadó egészen a 7. percig kínált izgalmat a tolnai szurkolóknak, amikor még csak 1-1-es állást jelzett az eredményjelző. A folytatásban azonban már csak egyetlen csapat volt a pályán, a gyulai gárda a félidő végéig még 5 gólt szerzett, így magabiztos előnnyel vonulhattak pihenőre.

A második játékrészben továbbra is a vendégcsapat volt lendületben. A gyulai alakulat nem bízott semmit a véletlenre az aranyéremre pályázó tolnaiak ellen, a gólgyártás egy hazai öngól után indult útjára, a fürdővárosi henger pedig 14 gólig meg sem állt.

Gyulai gólszerzők: Máté Nóra 3, Mészáros Viktória 3, Szappanos Katalin 3, Pribék Andrea 2, Nagy Katalin és Baracsi Boglárka.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A kiütéses győzelmet arató fiatal együttes másnap hazai pályán fogadta a dobogóra hajtó Budaörs FC gárdáját. A hazai gárda már az 5. percben megtalálta a fogást ellenfelén, a félidő végéig pedig szélesebbre nyitotta a két együttes közötti ollót.

– A második félidőben sokáig állta a sarat a fővárosi csapat, de hozzá kell tenni, hogy az előző napi mérkőzés kivett a lányok energiájából rendesen. A védekezésre berendeződött Budaörsöt először Mészáros Viktória, majd Pribék Andrea és Máté Nóra tudta mattolni, beállítva a 7-1-es végeredményt – olvasható az Amazonok közösségi oldalán.

Gyulai gólszerzők: Máté Nóra 3, Pribék Andrea, Baracsi Boglárka, Mészáros Viktória és Tóth Panna.

A Gyulai Amazonok U15-ös csapata továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll a tabella első helyén. A korosztályos gárda a dupla győzelmet követően hazai pályán fogadja a Miskolci Vénusz együttesét február 27-én.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)