Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy arany, egy ezüst a korosztályos Amazonoknál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. február 10. 15:00
Egy arany, egy ezüst a korosztályos Amazonoknál
Két gyulai csapat is sikeresen szerepelt a Kolláth Béla-emléktornán

Ismét megrendezték a Kolláth Béla nevét viselő utánpótlás-futsalemléktornát Szolnokon, ahol több korosztály együttesei néztek szembe egymással. Az eseményen két gyulai csapat is sikeresen szerepelt.

tornagyőzelmet ünnepelhetett az u16-os együttes

Fotó: Gyulai Amazonok

A gyulai színeket a Gyulai Amazonok U14-es és U16-os gárdái képviselték. A délelőtt folyamán a fiatal korosztályok együttesei csaptak össze, itt a csapatok huszonöt perces mérkőzéseket vívtak egymással.

A fürdővárosi együttes a szolnoki, a jászberényi és a szegedi riválisokkal nézett szembe. A fiatal gyulai gárda kiválóan teljesített, hiszen két győzelem mellé csak egy vereséget gyűjtött be, így ezüstéremmel fejezte be a tornát.

– A hullámzó játék mellett szerencsénk sem volt, ettől függetlenül dicséret illeti a csapatot a nagy küzdelemért és a kitartó játékért – értékelt Szerb Katalin.

Az U14-es csapat tagjai: Freiberger Stella, Máté Nóra, Baracsi Boglárka, Kelemen Klarissza, Tóth Panna, Puskás Adél, Zalai Bíborka, Krisán Lujza és Szelei Csenge. Edző: Szerb Katalin.

ezüstéremig menetelt az U14-es gyulai gárda 

Fotó: Gyulai Amazonok

Az idősebb korosztályba tartozó csapatok mérkőzéseit délután játszották le. A fürdővárosi együttes szolnoki és egri alakulatokkal találkozott. A korosztályos gárda egy évvel fiatalabb volt a mezőnynél, ám ez sem akadályozta meg abban, hogy veretlenül végezzen az élen. A gyulai csapat a tornagyőzelem mellé egy egyéni elismerést is bezsebelhetett, hiszen Nagy Katalin személyében a gólkirálynői címet is elhódította.

– Mindhárom találkozón jól játszott az együttes, emellett mindig jó időben rúgta a gólokat a gyors iramú mérkőzéseken. Jól szolgálta a felkészülést a két torna, hétről hétre sikerül beépíteni az új igazolásokat a keretekbe. Még jó pár futsaltalálkozó előtt áll a csapat a nagypályás bajnoki rajt előtt, reméljük, hogy a kitartó edzésmunka meghozza gyümölcsét – értékelt Molnár Ágnes.

Az U16-os együttes: Freiberger Stella, Szelei Nóra, Bukor Zoé, Nagy Katalin, Pribék Andrea, Mészáros Viktória, Kurta Alma és Danics Boglárka. Edző: Molnár Ágnes.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)