Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Korosztályos ezüst Törökszentmiklósról

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. február 09. 14:13
Korosztályos ezüst Törökszentmiklósról
A Gyulasport NKft. U11-es együttese másodikként végzett a XI. Miklós Kupán

Második helyen végzett a Gyulasport NKft. U11-es korosztálya a XI. Miklós Kupán, melyet január 29-én rendeztek meg Törökszentmiklóson. A felkészülést segítő viadalon nyolc csapat vett részt.

ezüstéremmel zárta a törökszentmiklósi teremtornát a gyulai csapat

Fotó: Gyulasport NKft.

Szendrei Imre, a korosztályos gárda edzője elmondta, a torna A csoportjába a békéscsabai, a debreceni, a jászberényi és a házigazda törökszentmiklósi együttes került. A B csoportban a kecskeméti, a hajdúszoboszlói, a szentesi és a fürdővárosi csapat nézett szembe egymással.

– A csoportmérkőzéseinket helyenként szép játékkal, magabiztosan nyertük, kivívva az ellenfelek elismerését. Jó volt látni, hogy a játék szinte minden elemében mi domináltunk, legyen szó labdabirtoklásról, az ellenfél labdabirtoklásáról vagy a kettő közötti átmenetről – tette hozzá.

A gyulai gárda csoportelsőként a másik csoport második helyezettjével, a jászberényi együttessel játszott a döntőbe jutásért. A korosztályos csapat folytatta a megkezdett jó sorozatot, és 0-4-es sikerrel vette az akadályt.

– A döntőbe a másik ágról nagy küzdelem után jutott be az a kecskeméti csapat, amelyet már a csoportmérkőzések során sikerült legyőznünk. A labdarúgásban viszont nincs előre megírt forgatókönyv, ami itt is bebizonyosodott. Az addigi szép, magabiztos játékunk görcsössé vált, ugyan végig mi domináltunk, de két kontratámadásból is gólt kaptunk, így 2-0-ra elveszítettük a döntőt. Összességében a tornán mutatott teljesítményünkkel elégedett vagyok. Az edzéseken gyakorolt technikai elemeket és a különböző játékhelyzetek megoldásához kapcsolódó alapvető csapat- és csapatrésztaktikai megoldásokat is többször viszontláttam a mérkőzések során – értékelt Szendrei Imre.

A fürdővárosi együttes a második helyen fejezte be a tornát. A gólkirályi címet Bányai Mihály, a Gyulasport U11-es csapatának játékosa érdemelte ki teljesítményével.

A csapat névsora: Resetár Szilárd, Beliczai Gergő, Pálfi Ervin, Gyepes Balázs, Sinka Zoltán Ádám, Bányai Mihály, Szlancsik Zalán József, Mészáros Ábel és Bíró Kende. Edző: Szendrei Imre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)