Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gólzáport vittek a fővárosba az U15-ös Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. január 31. 16:00
Gólzáport vittek a fővárosba az U15-ös Amazonok
TFSE-Bestrong–Gyulai Amazonok 3-19 (1-5)

Az U15-ös futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a TFSE-Bestrong együtteséhez utazott január 29-én. Szerb Katalin gárdája a tabellán elfoglalt első helyét szerette volna megőrizni a fővárosi arénában.

gólzáporos mérkőzésen maradtak a tabella élén az u15-ös amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Máté Nóra, Nagy Katalin, Pribék Andrea, Mészáros Viktória. Csere: Tóth Panna, Szelei Csenge és Baracsi Boglárka. Edző: Szerb Katalin.

A gyulai együttes az előző fordulóban az Astra-Activtek HFC-Üllő csapat ellen tartott erődemonstrációt. Az éllovas fürdővárosi gárda a bajnokság középcsapatával nézett szembe.

A vendégcsapat már a mérkőzés kezdetétől nagy iramot diktált riválisának, Pribék Andrea mesterhármasával már a kilencedik percben tetemes hátrányba került az „egyetemi” csapat. A folytatásban sem lazított a gyeplőn a gyulai gárda, a félidő végéig Máté Nóra és Nagy Katalin is betalált. 1-5.

A fordulás után is lendületben maradt a vendégcsapat, a pontosabb játék pedig eredményesebb félidőt hozott. Szelei Csenge nyitotta a gólgyártást, amelyet Nagy Katalin negyedik, a gyulai gárda 19. találata zárt a 40. percben. A fürdővárosi együttesből Pribék Andrea hat góllal zárta a találkozót, de Máté Nóra és Nagy Katalin is négy-négy találattal terhelte meg a TFSE hálóját.

Gyulai gólok: Pribék Andrea 6, Nagy Katalin 4, Máté Nóra 4, Tóth Panna 2, Baracsi Boglárka, Szelei Csenge és Mészáros Viktória.

– Álmosan és dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést, de szerencsére sikerült hamar felvenni a fonalat. Ez megmutatkozott az eredményen is. A lányok önzetlenül, egyre jobban játszottak és szép gólokat szereztek. A második félidőben a két csapat közötti erőnléti különbség is megmutatkozott, így sikerült szép arányú győzelmet aratnunk – értékelt Szerb Katalin.

A Gyulai Amazonok U15-ös együttese továbbra is százszázalékos mérleggel áll a bajnoki tabella élén. A korosztályos csapat a következő körben hazai pályán fogadja a Csepel Utánpótlás SE gárdáját látja vendégül.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)