Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az El-Finito-Magyarvárosi Söröző sikerével zárult a városi teremliga idei kiírása

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. január 30. 16:00
Az El-Finito-Magyarvárosi Söröző sikerével zárult a városi teremliga idei kiírása
A címvédő csapat nyerte a Pálfy Árpád Kupa amatőr-teremlabdarúgóbajnokságot

A Pálfy Árpád Kupa amatőr-teremlabdarúgóbajnokság zárófordulóját rendezték meg január 29-én. A Városi Labdarúgó Szövetség és a Gyulasport NKft. küzdelemsorozatának végén a többszörös bajnok együttes emelhette a magasba a trófeát.

ismét az El-Finito magyarvárosi söröző csapata nyerte a városi teremligát

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fürdővárosi teremliga első játéknapja után a tabellát jobb gólkülönbségének köszönhetően az El-Finito-Magyarvárosi Söröző vezette, a második helyen a szintén hatpontos Kórház állt, a bronzérmes pozíciót pedig a Közüzem csapata foglalta el.

A torna mindent eldöntő napján a címvédő a Kórház és a Közüzem gárdája ellen is begyűjtötte pontjait, így százszázalékos teljesítménnyel ért ismét a teremliga csúcsára. A Kórház csapata három győzelemmel és egy vereséggel végzett a tabella ezüstérmes helyén, míg a harmadik helyen a Futizo Kft. végzett.

A kórház együttese végzett a torna második helyén

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Eredmények: El-Finito-Magyarvárosi Söröző–Kórház 3-0 (mérkőzés nélkül), Futizo Kft.–Közüzem 4-2, Kórház–Mezőhegyes FC 5-0, El-Finito-Magyarvárosi Söröző–Közüzem 7-2 és Futizo Kft.–Mezőhegyes FC 4-2.

A torna végeredménye: 1. El-Finito-Magyarvárosi Söröző 12 pont, 2.  Kórház 9 pont, 3. Futizo Kft. 6 pont, 4. Közüzem 3 pont és 5. Mezőhegyes FC 0 pont.

A szervezők a csapatok mellett az egyéni legjobbakat is díjazták. A kupa legjobb kapusának a Kórház hálóőrét, Szőke Imrét választották, a legjobb mezőnyjátékosnak járó elismerést Bíró Tamás, a bajnokcsapat tagja érdemelte ki. A Pálfy Árpád-különdíjat az El-finito-Magyarvárosi Söröző csapata vehette át.

A díjakat Prohászkáné Nemes Szilvia, a Gyulasport NKft. sportszervező menedzsere, Óré András, Pápa Lajos, Szabó Ferenc és Kurta János, a Városi Labdarúgó Szövetség képviselői adták át.

A teremfutball szerelmesei nem sokáig maradnak izgalmas mérkőzések nélkül, hiszen februárban ismét útjára indulnak a Jobbágy Zoltán öregfiúk teremlabdarúgó-torna küzdelmei.

A futizo Kft. gárdája ünnepelhetett a kupa harmadik helyén

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)