Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csütörtökön is marad a felhős időjárás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. január 26. 17:30
Csütörtökön is marad a felhős időjárás
Az Országos Meteorológai Szolgálat jelenti

A Duna-Tisza közének északi részén szakadozott lesz a felhőzet, míg másutt erősen felhős vagy borult lesz az ég. Az északkeleti, keleti megyékben időszakosan hószállingózás, kisebb havazás előfordulhat. Éjszaka közepesen felhős idő várható, főként az északkeleti megyékben, de néhol a délnyugati országrészben is zúzmarás köd képződhet.

Csütörtökön is sok lesz felettünk a felhő, néhány órás szűrt napsütés valószínű, viszont keleten borult maradhat az idő. Csütörtökön estétől csapadékzóna érkezik, elsősorban az északi országrészben lehet vegyes halmazállapotú csapadékra számítani. Keleten mérsékelt marad a légmozgás, másutt az északnyugati szelet élénk, néhol esetleg erős lökések kísérik. Csütörtökön a Duna-Tisza közén erősödik meg a nyugati, délnyugati szél, estétől pedig az Észak-Dunántúlon lehet erős északnyugati széllökésekre számítani.

A legalacsonyabb hőmérséklet hajnalban általában -4 és +1 fok között valószínű, de a szélcsendes, havas, esetleg ködös tájakon ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 2 és 7 fok között alakul, de az északkeleti határ mentén hidegebb is lehet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)