Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét az El-Finito és a Kórház vetélkedéséről szólhat a városi teremliga

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. január 24. 14:00
Ismét az El-Finito és a Kórház vetélkedéséről szólhat a városi teremliga
A Pálfy Árpád Kupa 1. és 2. fordulójának eredményei

A Pálfy Árpád Kupa amatőr-teremlabdarúgóbajnokság 1. fordulóját rendezték meg február 22-én. A fürdővárosi liga dupla fordulóját a címvédő és nagy riválisa is két-két győzelemmel zárta.

kettős győzelemmel rajtolt a torna címvédője

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A harmincadik alkalommal elrajtoló sorozatban öt csapat feszül egymásnak. A kétfordulós tornán a címvédő El-Finito-Magyarvárosi Söröző mellet, a Kórház, a Közüzem, a Futizo Kft. és a Mezőhegyes FC együttes hajt a teremliga vándorserlegére.

Az első fordulóban az El-Finito-Magyarvárosi Söröző a Futizo Kft. és a Mezőhegyes FC együttesét is legyőzte, míg a Kórház gárdája a Közüzem és a Futizó Kft. alakulatát fektette két vállra. A két rivális mellett a Közüzem tudott még mérkőzést nyerni, a gárda az újonc Mezőhegyes ellen lépett a tabella harmadik helyére.

A tabellát jobb gólkülönbségének köszönhetően az El-Finito-Magyarvárosi Söröző vezeti, a második helyen a szintén hatpontos Kórház áll, a bronzérmes pozíciót a Közüzem csapata foglalja el.

a kórház együttese hat pontot szerzett az első napon

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Eredmények: Mezőhegyes FC–Közüzem 2-7, El-Finito-Magyarvárosi Söröző–Futizo Kft. 6-1, Közüzem–Kórház 1-4, El-Finito-Magyarvárosi Söröző–Mezőhegyes FC és Kórház–Futizo Kft. 4-2.

A tabella állása: 1. El-Finito-Magyarvárosi Söröző 6 pont, 2. Kórház 6 pont, 3. Közüzem 6 pont, 4. Futizo 0 pont és 5. Mezőhegyes FC 0 pont.

A Pálfy Árpád Kupa második fordulóját január 29-én rendezik meg.

Párosítás: El-Finito-Magyarvárosi Söröző–Kórház, Futizo Kft.–Közüzem, Kórház–Mezőhegyes FC, El-Finito-Magyarvárosi Söröző–Közüzem és Futizo Kft.–Mezőhegyes FC.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)