Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Váltsuk át fix kamatozásúra változó kamatú hitelünket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. január 21. 18:00
Váltsuk át fix kamatozásúra változó kamatú hitelünket
A Gyula House Ingatlaniroda díjmentesen segít az ügyintézésben

Fotó: Gyulai Hírlap

Érdemes átváltani a változó kamatozású jelzáloghiteleket rögzített kamatozású kölcsönökre – javasolta Sarkadi Árpád, a Városház utcán található Gyula House Ingatlaniroda egyik ügyvezetője, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy cégük ingyenes hitelügyintézéssel várja az ügyfeleket.

A szakember felidézte: 2018 elejéig változó kamatozású hiteleket volt érdemes felvenni, az elmúlt időszakban azonban megváltozott ez a tendencia. 

– A korábbi években nagyon alacsonyak voltak a kamatok, a növekvő infláció miatt azonban az elmúlt hónapokban elkezdtek emelkedni. Ez kockázatot jelenthet azok számára, akiknek változó kamatozású a hitelük, hiszen emelkedhet a törlesztőrészletük – mutatott rá. 

Az ügyvezető hangsúlyozta, a változó kamatozású hitelek esetében érdemes megvizsgálni, hogy megéri-e fixálni a hitelkamatot. Hozzátette, korábban többen is jelezték nekik: elegük van abból, hogy háromhavonta emelkedik a törlesztőrészletük, és nem tudják, hol áll meg.

sarkadi árpád

Fotó: Gyulai Hírlap

Kiemelte, nemcsak a tájékoztatás, hanem a hitelügyintézés is ingyenes a Gyula House-nál. Az ingatlanirodában a babaváró támogatások, a csok és a falusi csok ügyintézését is vállalják.

Sarkadi Árpád az összes jelentős bankkal kapcsolatban áll, így valamennyi pénzintézet kondícióit, feltételrendszerét ismeri, vagyis biztosan a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót segít kiválasztani az ügyfeleknek, és rengeteg felesleges utánajárástól szabadítja meg őket. 

Márki Zoltán, a cég másik ügyvezetője az ingatlan-adásvételek kapcsán arra hívta fel a figyelmet, hogy irodájuk nem köt kizárólagos szerződéseket, azaz ha nem ők adják el az ingatlant, nem kell jutalékot fizetnie az ügyfélnek. 

A szakember aláhúzta, náluk nem fordulhat elő, hogy az ügyfél úgy írjon alá egy szerződést, hogy nem ismeri annak minden részletét, ügyelnek rá, hogy korrekt módon tájékoztassák a hozzájuk fordulókat.

márki zoltán

Fotó: Gyulai Hírlap

Mint megtudtuk, az iroda az ingatlanhoz tartozó felújítási támogatás és a napelemes rendszerek telepítésének ügyintézését is vállalja, a napelemekhez kapcsolódó pályázatok esetében pedig tanácsadással segíti az ügyfeleket. 

Az ügyvezető arra is kitért, hogy idén további áremelkedésre lehet számítani az ingatlanpiacon. A drágulást az infláció mellett az okozza, hogy hiány van az ingatlanokból – magyarázta.

Gyula egyik legrégebbi ingatlanirodájában előre megbeszélt időpontban fogadják az ügyfeleket, így minimális a várakozási idő.

Sarkadi Árpád – 06-70/369-8422

Márki Zoltán – 06-70/386-6767

gyulahouse@gmail.com, www.ingatlandetektiv.hu

Gyula, Városház u. 20/A

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)