Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Már csak tíz napig lehet jelentkezni a Magyar Közút rajzpályázatára

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • MAGAZIN • 2022. január 05. 13:00
Már csak tíz napig lehet jelentkezni a Magyar Közút rajzpályázatára
A győztesek osztálykirándulást nyernek az Úttörténeti Múzeumba

A tavalyi év végén ismét meghirdette a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Álomút című, általános iskolásoknak szóló gyermekrajzpályázatát, amelyre január 15-ig lehet nevezni.

Mint írták, a pályázatra öt kategóriában várják a nevezéseket: 1–2. osztályosoktól, 3–4. osztályosoktól, 5–6. osztályosoktól, 7–8. osztályosoktól, valamint gyógypedagógiai vagy speciális fejlesztő iskolába járó 1–8. osztályos, sajátos nevelési igényű gyermekektől.

Kategóriánként egy győztest hirdetnek, a legjobbnak választott pályaművekből pedig a társaság Facebook-oldalán szervezett közönségszavazás után egy különdíjat is kiosztanak.

A győztesek egy osztálykirándulást nyerhetnek a kiskőrösi Úttörténeti Múzeumba, ahol interaktív formában ismerkedhetnek meg az útépítési történetével, és megnézhetik Petőfi Sándor szülőházát, majd részt vehetnek egy várostörténeti sétán a János Vitéz Látogatóközpontban.

A győztesek művei egy éven keresztül láthatóak lesznek a társaság útellenőri autóin, illetve 150 darab 10 ezer forint értékű ajándékutalvány is gazdára talál. A társaság díjazza a gyerekeket felkészítő pedagógusokat is.

Nevezni kizárólag elektronikusan, az alkotásról készített fotó feltöltésével lehet a társaság honlapján. A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a rajzpalyazat@kozut.hu e-mail-címen lehet.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)