Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tornagyőzelemmel a fa alatt ünnepeltek az U15-ös Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. január 02. 14:00
Tornagyőzelemmel a fa alatt ünnepeltek az U15-ös Amazonok
A korosztályos gárda nyerte az első Karácsony Kupát

Kispályás labdarúgó-tornával zárta az évet a Gyulai Amazonok U15-ös csapata december 23-án Nagykátán. A hagyományteremtő céllal meghirdetett seregszemle vándorserlegét Szerb Katalin együttese emelhette a magasba.

minden mérkőzést megnyerve lett kupagyőztes a gyulai együttes

Fotó: Gyulai Amazonok

A korosztályos tornán hat csapat képviseltette magát, a mezőny tagjai a 13 perces mérkőzéseken mutathatták meg tudásuk legjavát. A résztvevők két hármas csoportban küzdöttek meg egymással, majd keresztbe játszással dőlt el, hogy mely csapatok viaskodnak a dobogós helyekért.

A gyulai gárda a csoportban a Jászberényi FC és a fővárosi Kelen SC együtteseivel nézett szembe. Szerb Katalin csapata mindkét riválisát két vállra fektette (4-0 és 2-1). A gyulai együttes a folytatásban a másik csoport 3. helyezettjével találkozott, a Tehetség SE gárdájának 2-0-ás legyőzésével pedig belépett a hármas döntő tagjai közé. A döntőben a fürdővárosi együttes ismét a Jászberény FC és a Kelen SC csapataival találkozott, akiket ezúttal 2-0 és 1-0 arányban győzött le, veretlenül megszerezve így a torna első helyét.

– A csapatnál nagy volt az öröm, hiszen az aranyérem mellett Mészáros Viktória a kupa legjobb játékosának járó elismerést is átvehette. Gratulálunk minden résztvevőnek és Szerb Katának, méltó lezárása volt a 2021-es évnek – olvasható a gyulai klub közösségi oldalán.

A tornagyőztes csapat névsora: Freiberger Stella, Pribék Andrea, Bukor Zoé, Nagy Katalin, Mészáros Viktória, Kónya Andrea, Danics Boglárka és Szelei Nóra. Edző: Szerb Katalin.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)