Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Január elején rajtol az Oros Ablak-Békés Megyei Teremkupa

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. december 24. 16:00
Január elején rajtol az Oros Ablak-Békés Megyei Teremkupa
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata az A csoportban kapott helyet

Január 8-án rajtol az Oros Ablak-Békés Megyei Teremkupa. A teremtorna mezőnyében a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata is képviselteti magát.

Fotó: bmsextra.hu

A BMSExtra.hu internetes portál azt írja, tavaly a pandémia nem tette lehetővé a lebonyolítást, 2022-ben azonban, a korábbi minta szerint, ismét sor kerülhet a sorozatra. A selejtezőkre január 8-án és 9-én a szeghalmi sportcsarnokban (20 csapat), valamint január 15-én Orosházán (12 csapat) kerül sor, másnap délután szintén az Eötvös téri csarnokban lesz a nyolcas döntő, a csoportok győzteseinek részvételével.

– A szervezők a megye I.-es együtteseket szétosztva, a területi elveket figyelembe véve, nyolc csoportba sorolták a nevező alakulatokat. A divíziókon belüli sorrendet körmérkőzések döntik el, ennek alapján a legjobbak jutnak az orosházi fináléba. A nagypályán megmutatkozó osztálykülönbségeket áthidalhatja, hogy a játék 5×2 méteres kapura zajlik. Ez egyfelől pörgősebbé, másrészt gólokban gazdagabbá teszi a mérkőzéseket – olvasható a BMSExtra.hu oldalán.

A cikkben kiemelik, a jelenlegi járványügyi állapotok szerint a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező nézők sem lesznek kirekesztve a csarnokokból, a döntő napra eső mérkőzések pedig Youtube-on is követhetők lesznek.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata az A csoportban kapott helyet, ahol a Mezőmegyer SE, Körösladány MSK II és Elek USE együtteseivel néz majd szembe.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)