Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dupla győzelemmel léptek az élre az U15-ös Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. december 20. 16:00
Dupla győzelemmel léptek az élre az U15-ös Amazonok
Gyulai Amazonok–TFSE 13-2 (7-1) és Gyulai Amazonok–Tolna-Mözs 10-2 (3-2)

Az U15-ös futsalbajnokság folytatásában a Gyulai Amazonok csapata két találkozón is pályára lépett december 18-én és 19-én. Szerb Katalin alakulata fővárosi és tolnai együttesekkel vette fel a versenyt.

Tolnai riválisát is megszórta a gyulai együttes

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai együttes az előző fordulóban kiütéses debreceni sikerrel folytatta győzelmi sorozatát, így a tabella ezüstérmes helyéről várhatta riválisát. A fővárosi gárda a bajnokság nyolcadik helyéről érkezett a találkozóra. A derbi egyértelmű esélyesének a hazai csapat számított, a szurkolók pedig ezúttal is gólgazdag győzelmet vártak a gárdától.

A gyulai csapat ennek jegyében kezdte a találkozót, Bukor Zoé már a 6. percben megkezdte a gólgyártást. A folytatásban sem találkozott sokat a labdával a budapesti gárda, a hazai alakulat pedig zsinórban hatszor talált a TFSE kapujába.

A második játékrészben sem vett vissza a tempóból Szerb Katalin együttese, hat góllal növelte kiütésessé a találkozót. A mérkőzésen Mezei Virág négy gólig jutott, Kelemen Klarissza, Baracsi Boglárka, Mészáros Viktória és Bukor Zoé duplázott, Nagy Katalin pedig egy gólt szerezve járult hozzá a győzelemhez.

– A meccs első félidejével nem egészen voltam megelégedve. Ennek ellenére nem bánthatom a lányokat a fáradtság miatt, hiszen nagyon sok mérkőzésen vannak túl az őszi szezonban. A második félidőről szerencsére jobb képet alkothattam, a csapatnak sikerült szép gólokat szerezve begyűjteni a három pontot – értékelte a mérkőzést Szerb Katalin utánpótlásedző.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A korosztályos gárda a folytatásban a Tolna-Mözs együttesét látta vendégül. A nagy múlttal rendelkező vendégcsapat hamar jelezte, hogy kemény mérkőzésre számíthat a hazai alakulat. A tolnai vezető találatra Hack Fanni válaszolt. A 9. percben ismét a vendégcsapatnál volt az előny, amire Máté Nóra dupla góllal válaszolt. 3-2.

A második félidőben Baracsi Boglárka gyorsan mattolta a vendégcsapat kapuját, majd az utolsó 10 percben futószalagon érkeztek a hazai gólok. Pribék Andrea triplázott, Mészáros Viktória két gólt szerzett, majd Bukor Zoé is betalált, beállítva a magabiztos 10-2-es győzelmet.

– Az elején kicsit álmosan kezdtünk, de hamar bele kellett pörögni a lendületes és fordulatos mérkőzésbe. Az ellenfél nagyon keménynek bizonyult az elején, az első félidő szorosnak bizonyult. Szerencsére a második félidőben visszatükröződött a lányok erőnléte, és az ellenfél nagyon elfáradt. Ennek köszönhetően a második félidőben sikerült megnövelni az előnyt, és magabiztosan itthon tartani a 3 pontot. Méltó lezárása volt az évnek ez a mérkőzés – értékelt Szerb Katalin.

A Gyulai Amazonok U15-ös csapata két győzelmével a tabella 1. helyéről várja a folytatást, amely január 16-án lesz esedékes az Astra HFC ellen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)