Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Zöldséget, gyümölcsöt a Zöld Szigetből!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. december 15. 16:00
Zöldséget, gyümölcsöt a Zöld Szigetből!
A paradicsomi üzletsori bolt bő kínálattal várja a vevőket

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Csobán-Nyitrai Ágnes üzletvezető elmondta: szeptemberben vették át a Temesvári út 165. szám alatti boltot, azóta időről időre bővítik a kínálatot. Aláhúzta, üzletük árukészlete folyamatosan frissül.

– Amit csak lehet, hazai termelőktől szerzünk be. Sok áru helyi termelőktől érkezik, és számos zöldséget mi magunk termelünk, vegyszermentesen – emelte ki.  

A kereskedés téligyümölcs-kínálatában az almán, a körtén, a birsalmán, a szőlőn és a naspolyán kívül számos déligyümölcs is található: a narancs, a banán, a mandarin, a kivi és a citrom mellett ananász, kókuszdió, pomeló, grépfrút, avokádó és mangó is.

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Zöldségekből ugyancsak széles a választék: többféle burgonya, káposzta, paprika és paradicsom közül válogathatnak a vevők, de az uborkát, a cukkinit, a padlizsánt, a karalábét, a karfiolt és a sütőtököt is beszerezhetik az üzletben. Vörös-, lila és fokhagymát, valamint zöld- és póréhagymát szintén árulnak, és a leveszöldségek is megvásárolhatók a boltban, akár pucolva, előrecsomagolva is.

Savanyúságból is többféle található a polcokon – tudtuk meg az üzletvezetőtől, aki azt is elárulta, hogy a vásárlók nagy kedvence a savanyú káposzta. Petrezselyemzöldet, kaprot és gyömbért ugyancsak tartanak az üzletben, és különféle hüvelyesek is fellelhetők a kínálatban.

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Csobán-Nyitrai Ágnes elmondta: a Chiligeddon termékei is kaphatók náluk, de zakuszkát, sült tököt, aszalványokat, diót, mákot, mogyorót és különféle fűszereket is forgalmaznak. A boltban néhány alapvető élelmiszer is beszerezhető, többek között rizst, étolajat, száraztésztát árulnak, és a bejgli, valamint a szaloncukor is megvásárolható a Zöld Szigetben.

Az üzletvezető arra is felhívta a figyelmet, hogy érdemes követni a Facebook-oldalukat, ahol az érdeklődők az akcióikról és a nyereményjátékaikról is értesülhetnek. Utóbbi kapcsán megjegyezte: jelenleg futó játékuk december 20-ig tart.

A bolt hétfőtől péntekig 7 és 18 óra között, szombaton 7-től 13 óráig, vasárnap 7 és 11 óra között tart nyitva.

Facebook: https://www.facebook.com/Paradicsomizoldsziget

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)