Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az éllovas nyakán az U15-ös Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. december 08. 10:00
Az éllovas nyakán az U15-ös Amazonok
DEAC–Gyulai Amazonok 1-8 (0-5)

Az U15-ös futsalbajnokság 8. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a DEAC együtteséhez utazott december 4-én. Szerb Katalin alakulata a dobogóra vágyó debreceni riválissal nézett szembe.

a bajnoki lista tetejét célozta meg a gyulai együttes

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Freiberger Stella, Bukor Zoé, Nagy Katalin, Mészáros Viktória, Pribék Andrea, Kelemen Klarissza, Tóth Panna és Máté Nóra. Edző. Szerb Katalin.

A gyulai együttes az előző fordulóban kiütéses hazai sikerrel folytatta győzelmi sorozatát, így a tabella ezüstérmes helyéről érkezett a találkozóra. A debreceni gárda a bajnokság negyedik pozíciójából várta riválisát. Mindkét együttes igényt tartott a győzelemért járó pontokra, így kiváló mérkőzésre volt kilátás.

A vendégcsapat padlógázzal indította a találkozót, a 4. percben Nagy Katalin szerezte meg a vezetést csapatának, majd a 7. minutumban Bukor Zoé növelte a gyulai előnyt. A vendégcsapat a folytatásban is villámléptekkel száguldott el riválisa mellett, a félidő végéig még Máté Nóra, Mészáros Viktória és Bukor Zoé is betalált a debreceni kapuba.

Szerb Katalin elmondta, a fürdővárosi együttes helyzetkihasználása nem volt az igazi a második félidőben, de a támadásfelépítés és a labdajáratás kifejezetten látványos volt.

– Sok tanult dolog jött vissza az egész meccsen, így abszolút elégedettek lehetünk a látottakkal. Amiben sokat kell még fejlődni, az a gyorsabb döntéshozatal és eredményesebb kapura támadás – tette hozzá.

A térfélcsere után sem vett vissza lendületéből Szerb Katalin együttese, Tóth Panna mellett Pribék Andrea és Bukor Zoé is gól szerzett, így téve kiütésessé a találkozót.

– A mérkőzést magabiztosan kezdték a lányok, azt kértem tőlük, hogy az elejétől kezdve koncentráltan és keményen küzdjenek. Ezt teljes mértékben jól csinálták. Az ellenfél kapusa nagyon ügyes volt, de szerencsére a lányok még ügyesebbek és szebbnél szebb gólokat lőttek, önzetlenül és csapatként összejátszva szerezték meg a három pontot – értékelt Szerb Katalin.

A Gyulai Amazonok U15-ös futsalcsapata megerősítette helyét a tabella második helyén. A korosztályos csapat a folytatásban TFSE ellen lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)