Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fontos pontokat hullajtottak az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. december 06. 14:00
Fontos pontokat hullajtottak az NB II.-es Amazonok
Monori SE–Gyulai Amazonok 4-1 (1-0)

Az NB II.-es női labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Monori SE együtteséhez utazott látta vendégül december 4-én. A fürdővárosi gárda pontszerzésre készült Pest megyei riválisának otthonában.

hazai pályán zárja az őszi szezont a gyulai gárda

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Lehóczki Noémi (Nagy Enikő), Szappanos Katalin, Szabó Tünde, Paál Dalma, Lovas Laura, Sovány Dorina, Molnár Ágnes (Hack Fanni), Szerb Katalin, Mezei Virág és Molnár Kitti. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban nagy csatában veszített pontokat kazincbarcikai riválisa ellen, így visszacsúszott a tabella hetedik pozíciójába. A monori gárda sem vette jól legutolsó találkozóját, a Pest megyei alakulat az éllovas ellen szenvedett nagyarányú vereséget.

Molnár Ágnes a mérkőzésről elmondta, a gyulai csapat a mérkőzés elején is már lassabban pörgött bele a játékba, melyet a 18. percben ki is tudott használni a hazai gárda.

– Bár bőven volt lehetőségünk egyenlíteni, gólokat szerezni, de a mai napon semmi nem jött össze. A második félidőben jól kezdtünk, két lehetőségünk is volt, azonban ellenfelünk egy szépen felépített támadás után kétgólosra növelte előnyét– ismertette a gárda megbízott edzője.

A vendégcsapat a 66. percben visszatért a mérkőzésbe, Molnár Kitti góljával sokáig úgy tűnt, hogy sikerülhet a gyulai pontszerzés, ám a 80. percben ismét kétgólos volt a monori előny.

A hazai gárda lendülete a lefújásig kitartott, így a 93. percben érkező szögletből tette nagyarányúvá győzelmét.

– Sajnos ezen a napon csapatunk egyáltalán nem mutatta az igazi arcát, amellett, hogy rengeteg hibával játszottunk, feszülten és idegesen próbáltunk bármit visszaadni abból, amit tanulunk hétről hétre. A rapszodikus teljesítményünk természetesen annak is betudható, hogy nagyon fiatal és összeszokatlan a társaság, az építkezés elején vagyunk még. Igyekszünk mindig megtenni mindent a győzelem reményében, de sokszor a görcsös akarás még jobban nehezíti a dolgunkat. Hiányzóinkat és sérültjeinket nagyon várjuk vissza – értékelt Molnár Ágnes.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata tovább csúszott a tabella 9. helyére. A fürdővárosi gárda az őszi szezon zárásaként az Újpest FC ellen lép pályára az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)