Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kádár Ferencet köszöntötték 90. születésnapján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2021. december 06. 15:00
Kádár Ferencet köszöntötték 90. születésnapján
Feri bácsi szerint a hosszú élet titka a fizikai aktivitásban rejlik

kádár ferencET KÖSZÖNTÖTTÉK 90. SZÜLETÉSNAPJÁN

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Kilencvenedik születésnapján köszöntötte Kádár Ferenc december 6-án Görgényi Ernő polgármester, Kiss Tamásné önkormányzati képviselő és Csige Gábor jegyző. Az ünnepeltnek virággal, emléklappal és tortával kedveskedtek.

Feri bácsiról megtudtuk, hogy 1931-ben született Gyulán. Édesapja nagykereskedő volt, földműveléssel foglalkozott. Öten voltak testvérek, Feri bácsi ötéves volt, amikor édesanyjuk meghalt.

Az ünnepelt Szegeden tanult közegészségügyi és járványügyi iskolában, majd a közegészségügynél dolgozott ellenőrként harminchat évig. 1956–1986 között tanácstagként tevékenykedett, és több szervezetnek, például a Vöröskeresztnek is tagja volt.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Feri bácsi elveszítette a feleségét, jelenlegi párjával, Erzsikével 24 éve élnek együtt. Két unokája van, akik Dániában és Budapesten élnek.

Az ünnepelt szereti a szülővárosát, egy kis ékszerdoboznak tartja Gyulát. A sportot is nagyon szereti, különösen a focit, fiatalabb korában szeretett meccsre járni.

Feri bácsi fontosnak tartja a fizikai aktivitást és a folyamatos munkavégzést, véleménye szerint ez a hosszú élet titka.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)