Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felhősen kezdődik a szerda, de naposra fordul az idő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. november 30. 17:30
Felhősen kezdődik a szerda, de naposra fordul az idő
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Kedd délután erősen felhős vagy borult lesz az ég, és elsősorban az ország északi felében várható csapadék: kezdetben nagyobb területen megvan az esély havazásra, havas esőre, majd egyre inkább havas esőre, majd esőre vált a halmazállapot. A lehullott hó olvadni fog, hajnalra pedig jórészt meg is szűnik a csapadék.

Szerdán eleinte erősen felhős lesz az ég, de napközben délnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, kisüt a nap. Naplementéig nagyjából az ország délnyugati felén szakadozhat fel a felhőzet. Érdemi csapadék nem lesz, de az északi megyékben helyenként gyenge eső, futó zápor előfordulhat.

A délnyugati szél kedd délután egyre nagyobb területen erősödhet meg, sőt néhol viharos széllökések is lehetnek. Szerda hajnalra némileg mérséklődik a szél, szélerősödésre szerda délutántól számíthatunk újra.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 1 és 6 fok között alakul, csak az északkeleti határvidéken lehet kissé hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 4 és 11 fok között alakul, az Északi-középhegységben lesz a leghűvösebb, a Dél-Dunántúlon azonban ennél kissé melegebb is lehet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)