Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az utolsó percben szakadt meg az NB II.-es Amazonok nagy sorozata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. december 01. 11:00
Az utolsó percben szakadt meg az NB II.-es Amazonok nagy sorozata
Gyulai Amazonok–Kazincbarcikai SC 2-3 (2-1)

Az NB II.-es női labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Kazincbarcikai SC együttesét látta vendégül november 27-én. A fürdővárosi gárda hazai pályán szerette volna folytatni három mérkőzés óta tartó győztes szériáját.

hazai pályán veszített Pontokat a gyulai gárda

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Lehóczki Noémi (Barthalos Dóra), Szappanos Katalin, Szabó Tünde, Paál Dalma, Sovány Dorina, Molnár Ágnes, Szerb Katalin, Mezei Virág, Komlósi Anna, Molnár Kitti (Nagy Enikő). Csere: Hack Fanni. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulai gárda először szolnoki riválisát gyűrte le, majd nyírtelki ellenfelét fektette két vállra. A fürdővárosi együttes az előző fordulóban a Nyíregyháza Spartacus FC csapatát győzte le, így a tabella 5. helyéről várhatta riválisát. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alakulat két győzelem után érkezett a találkozóra, így kifejezetten jó mérkőzésre volt kilátás.

Molnár Ágnes elmondta, a találkozó szinte azonnal villámpárbajjal indult. A vendégcsapat már a 7. percben betalált a gyulai hálóba, a hazai gárda azonban szinte azonnal válaszolni tudott riválisának. Szerb Katalin 10. percben szerzett találatát Sovány Dorina „félpályás” szabadrúgásgólja követte. 2-1.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A második játékrészben megfordult a mérkőzés képe, a mezőnyben sok technikai hibát vétő hazai gárda egyenlíteni engedte riválisát, amely végül a 91. percben a győzelmet is kicsikarta magának.

– A végeredménnyel nem lehetünk elégedettek, hiszen velünk egyforma játékerőt képviselő csapat ellen, nyert helyzetből veszítettünk pontokat. A vezetés a félidőben megnyugtatott minket, a második játékrészben pedig alig tudtunk támadást felépíteni. Nem csüggedünk, Monorra a három pontért utazunk, amelyért mindent meg fogunk tenni – értékelt Molnár Zoltánné.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata visszacsúszott a tabella hetedik helyére, ám a Monori SE legyőzésével akár vissza is léphet az ötödik pozícióba.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)