Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dobogóra lépett a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. november 29. 15:00
Dobogóra lépett a gyulai tekecsapat
SalgÓzd–Gyulai SE Dig-Build 1-7

Az NB I.-es tekebajnokság tizedik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a SalgÓzd együtteséhez utazott november 27-én. A fürdővárosi gárda felnőtt együttese közvetlen riválisa legyőzésével szeretett volna a tabella harmadik helyére lépni.

A gyulai együttes egy egri győzelemmel zárta az előző fordulót, így a tabella negyedik helyéről érkezett a találkozóra. A SalgÓzd csapata botlott az előző mérkőzésén, így a bajnokság ötödik csapataként lépett a bábuk elé.

Az Egyed Ferenc, Baksa Imre, Nyári Krisztofer, Czégény Csaba, Makra György és Schriffert Roland alkotta csapat villámrajtot vett és végül négy győzelemmel ragadta magához a bajnoki pontokat. A gyulai együttes adta a legtöbb pontot ütő játékost is, Baksa Imre 552-es eredményét csupán Nyári Krisztofer 531-es eredménye tudta megközelíteni.

A Gyulai SE Dig-Build felnőtt csapata győzelmével fellépett a tabella harmadik helyére, a gárda a Nyíregyházi TK ellen zárja a szezont.

A fürdővárosi egyesület ifjúsági csapat is sikerrel vette a soros akadályt. A Zsótér Márton és Schriffert Dániel fémjelezte együttes 0-4-es eredménnyel gyűjtötte be bajnoki pontjait.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)