Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Advent Gyulaváriban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2021. november 29. 10:30
Advent Gyulaváriban
Hagyományteremtő szándékkal szerveztek adventi programot

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Hagyományteremtő szándékkal szervezett adventi programot november 28-án, vasárnap a gyulavári kastély, ahol a Táncoslábú Amazonok és a helyi óvodások műsorát követően a jelenlévők közösen gyújtották meg advent első gyertyáját.

A nap fénypontja Hevesi Imre gyerekműsora volt, a zenész karácsonyi és gyermekdalokat adott elő. A rendezvény ideje alatt meleg tea és forralt bor várta a látogatókat. Emellett a helyszínen kézműves termékeket lehetett vásárolni, a vásárban sokan be is szereztek néhány ajándékot.

Varga Erzsébet szervező lapunknak elmondta: fontosnak tartották, hogy a gyulavári lakosoknak is legyen egy saját adventi összejövetele. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– Ebben a formában most rendeztünk először adventi programot Gyulaváriban. A szervezésben nagy segítség volt, hogy a helyi önkormányzattól kaptunk egy gyönyörű, ünnepi dekorációt. Karácsonyfát mindig állítottak a kastély mellett, de adventi dekoráció eddig még nem volt – ismertette.

Elmondta, a programot hagyományteremtő szándékkal szervezték meg, és célul tűzték ki, hogy az ünnepi eseménybe a helyi óvodásokat, iskolásokat és az idősek klubjának tagjait is bevonják. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)