Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egyetlen pontra az ezüstéremtől az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. november 19. 10:00
Egyetlen pontra az ezüstéremtől az U14-es Amazonok
FC Hatvan–Gyulai Amazonok 1-3 (1-0)

A fürdővárosi gárda egy hazai pályán begyűjtött győzelem után érkezett a hatvani arénába. Szerb Katalin csapata komoly erőket mozgósít, annak érdekében, hogy minél fényesebb éremmel zárja a szezont. A hatvani együttes Szolnokon szenvedett vereséget, így lejjebb csúszott a tabellán. Mindkét alakulat számára fontos volt a három pont megszerzése, így remek derbire számíthattak a szurkolók.

A legfényesebb éremre is esélyes a korosztályos gyulai gárda

Fotó: Gyulai Amazonok

A Gyulai Amazonok beszámolójából kiderül, az első félidőt ugyan álmosan és dekoncentráltan kezdte a gyulai gárda, de a második félidei játék alapján megérdemelt, kétgólos győzelmet aratott a kiemelt képzési központként működő klub ellen.

Mint írták, az első játékrészben a hazaiak vezetést szereztek, de a második félidő elején Máté Nóra góljával egyenlített a vendégcsapat. A fürdővárosi együttes Baracsi Boglárka találatával megfordította az állást, Papp Fanni góljával pedig bebiztosította a három pontot.

– Az első félidőre sajnos a buszon maradtunk, pontatlanul és dekoncentráltan játszottunk. Szerencsére a félidő nagy fordulatot hozott a csapatnak. A második játékrészben sokkal fegyelmezettebben, pontosabban és harciasabban játszottunk, így magabiztosan nyertük meg a fordulatos mérkőzést – értékelt Szerb Katalin.

A Gyulai Amazonok U14-es csapata megerősítette helyét a bajnokság bronzérmes helyén, egy pontra megközelítve a második helyen álló riválisát. A korosztályos gárda az őszi szezon utolsó találkozóján az eddig jól szereplő Hatvan Lokomotív csapatával néz szembe az Id. Christián László sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)