Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Már az ezüstérmes nyakán a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. november 15. 13:00
Már az ezüstérmes nyakán a gyulai focicsapat
Szeghalmi FC–Clean-Way Gyulai Termál FC 2-3 (2-1)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Szeghalmi FC otthonában lépett pályára november 13-án. A Sajben Gábor által irányított gárda győzelemmel szeretett volna megkapaszkodni a dobogó harmadik fokán.

érmes helyen szeretne telelni a fiatal gyulai gárda (képünk egy előző fordulóban készült)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Clean-Way Gyulai Termál FC: Kajári, Kovács (Bozó), Oláh A., Kukla (Trescsula), Nagy G., Radics (Nagy E.), Szász, Palik, Boros, Bánfi és Kiss. Csere: Oláh Z., Bíró és Pohl. Vezetőedző: Sajben Gábor.

A gyulai gárda győzelemmel hangolt a találkozóra, míg riválisa egy figyelmeztető döntetlent ért el az okányi csapat vendégeként. A fürdővárosi együttes számára fontos volt a győzelemért járó pontok megszerzése, a dobogó harmadik fokán álló Sajben-csapat az ezüstre hajtó okányi gárdát vette üldözőbe.

Sajben Gábor előzetesen elmondta, csapata nagyon készült a mérkőzésre, a gyulai gárda be szerette volna bizonyítani, hogy hétről-hétre tud folyamatosan jól játszani.

A vendégcsapat azonban nem kezdte jól a mérkőzést, húsz perc elteltével kétgólos hátrányba került a hazai gárdával szemben.

– Sok volt a bizonytalanság a hátsó szekcióban, illetve rengeteg pontatlan átadás volt a játékunkban. A hazai csapat hamar kétgólos előnyre tett szert, ám egy oldalszabadrúgásból a nagyon fiatal Kiss Tamás fejesével gyorsan visszajöttünk a mérkőzésbe – ismertette a gyulai vezetőedző.

A második félidőben szerkezetet váltott a fürdővárosi gárda, Trescsula érkezésével a tempót is sikerült feljebb tekernie. Az öngólból érkező egyenlítés után, Trescsula találatával került előnybe a gyulai alakulat, a folytatásban pedig végig a vendég gárda irányította a derbit.

– Ekkora már teljesen felborult a pálya, ellenfelünk elvétve sem járt térfelünkön. Csak idő kérdése volt, hogy mikor sikerül megfordítani a mérkőzést, nagyon nehezen volt elképzelhető, hogy ne sikerüljön. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a hetek óta létszámgondokkal küzdő hazai csapat egy megsérült játékosát nem tudta már pótolni így a mérkőzés vége fele már emberelőnyben játszottunk. Összességében megérdemelten nyertünk és remélhetőleg ebből a mérkőzésből is tanulni fogunk – értékelt Sajben Gábor.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata győzelmével megerősítette helyét a tabella harmadik helyén. A fürdővárosi gárda a következő körben a sereghajtó Sarkadi Kinizsi LE ellen üldözheti tovább riválisait.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)