Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szegeden maradtak a bajnoki pontok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. november 14. 13:00
Szegeden maradtak a bajnoki pontok
K.Szeged SE–CZ-Gyulasport NKft. 33-27 (19-13)

A CZ-Gyulasport NKft. kézilabdacsapata az NB II.-es bajnokság soros fordulójában a K. Szeged SE otthonában lépett pályára november 13-án. A fürdővárosi gárda Csongrád-Csanád megyei riválisa ellen készült a dobogóra lépni.

képünk egy előző fordulóban készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Madera-Domokos Cl., Csapó-Kovács H. (1), Szabó K. (2), Milyó A. (5), Papné-Lukoviczki B. (5), Hős K. (7/4) és Farkasinszki D. Csere: Antal X., Ladics V. (4), Kovács K. (1), Lukács N. (2), Kertes S., Németh Cs., Anderlik A. és Vozár M. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

A gyulai együttes egy hazai győzelem után érkezett a szegedi arénába, míg riválisa idegenben győzte le soros riválisát. A két hasonló képességű csapat találkozóján a dobogó felé vezető úton maradás volt a tét, így előzetesen is komoly színvonalú mérkőzésre volt kilátás.

Máthé István, a CZ-Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, a mérkőzés nem úgy indult, ahogy egy dobogóra aspiráló csapattól elvárható lenne. Nem tudni mitől, de ez már nem az első mérkőzés ahol a játékvezetői sípszót követően nehezen lendül játékba a fürdővárosi gárda, nagy előnyt adva ellenfelének.

A Kertész Kitti vezette szegedi támadósor 4-0-ás kezdéssel indította a találkozót,az előnyt pedig a a félidő végéig növelni is tudta. A Hős Kata és Papné Lukoviczki Beáta fémjelezte vendégegyüttes folyamatosan próbálta utolérni riválisát, ám csupán több gólnyi távolságra sikerült sikerült közel kerülni a szegedi együtteshez.

– Voltak nagyon szép pillanatok a védekezésben és a támadásban egyaránt, azonban végig hullámvasút szindróma jellemezte a lányok játékát. Egy jó periódus után, jött a visszaesés. Meg kell nézni a mérkőzés alakulását és mindjárt látható, hogy három gólnál közelebb nem kerültek ellenfelükhöz – ismertette Máthé István.

A mérkőzés alakulása: 5. perc: 4-0, 9.perc: 4-3, 11.perc: 7-3, 15.perc: 10-6, 20.perc: 13-10, 27.perc: 16-11, 30.perc: 19-13, 35.perc: 21-16, 44.perc: 25-19, 50.perc: 28-24, 55.perc: 31-25, 60.perc: 33-27.

A Gyulasport NKft. csapata visszalépett a tabella hatodik helyére. Zöldi-Tóth Katalin együttese a következő fordulóban a Mezőtúri AFC-SYNGENTA gárdája ellen javíthat mérlegén.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)