Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vasárnap beborulhat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. november 13. 17:02
Vasárnap beborulhat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

A délelőtti órákban a Dunántúlon szórványosan előfordul eső, zápor, délután ott is egyre kevesebb helyen eshet. Másutt számottevő csapadék nem várható.

Éjszaka jobbára erősen felhős, illetve borult időre számíthatunk, inkább csak délkeleten lehet szakadozottabb a felhőzet. Több helyen párás, ködös lesz a levegő. A Dunántúlon szórványosan várható eső, zápor, másutt csak szitálás valószínű helyenként (északkeleten elvétve ónos szitálás sem kizárt).

Vasárnap a ködfoltok nagy része fokozatosan megszűnik. Délelőtt a Dunántúlon, illetve az északi, északkeleti megyékben jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég, másutt a fátyolfelhők mellett kisüt a nap. Délután nyugaton és északon is vékonyodhat, szakadozhat a felhőzet. A délelőtti órákban a Dunántúlon szórványosan előfordul eső, zápor, délután ott is egyre kevesebb helyen eshet. Másutt számottevő csapadék nem várható.

Vasárnap néhol kissé megélénkülhet az északi, északkeleti szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +7 fok között alakul. Északkeleten lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 7 és 14 fok között valószínű.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)