Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felhős idő várható szombaton

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. november 12. 17:30
Felhős idő várható szombaton
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Pénteken a legtöbb helyen derült lesz az ég kevés fátyolfelhő kíséretében. A nyugati határ közelében és délen, délnyugaton továbbra is megmaradhat a felhőzet. Éjjel terjeszkedik a köd és a rétegfelhőzet, amely reggelre az ország nagyobb részét beborítja. A ködös tájakon napközben szitálás, estétől néhol ónos szitálás is előfordulhat.

Szombaton a ködös, rétegfelhős területek kiterjedése fokozatosan csökken, de nem mindenütt szűnik meg. A Tiszántúlon azonban már délelőtt előbújhat a nap. Délután délnyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, de érdemi csapadék leginkább estétől főként a Dunántúlon valószínű. A változó irányú mérsékelt szél délire, délkeletire fordul és szombaton helyenként megélénkülhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +6 fok között alakul. A kezdetben kevésbé felhős északkeleti tájakon lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton a tartósabban borult részeken 6 és 10 fok között várható, míg a naposabb tiszántúli régióban 13 fokig emelkedik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)