Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Post Mortem

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2021. október 27. 17:00
Heti premier a Center moziban a Post Mortem
Október 28. és november 3. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban a Post Mortem című magyar horrorfilm

Forrás: puliwood.hu

Heti premier a Center moziban a Post Mortem (magyar horrorfilm) 20.30-kor. Az első világháború véget ért. A spanyolnátha járvány lecsendesedett. De sok halott temetetlenül maradt, és ők a mi világunkban rekedtek. És egyre dühösebbek, amiért nem találnak nyugalmat. 1918 fagyos telén Tomás (Klem Viktor) a fiatal vándorfotós abból próbál megélni, hogy halottak utolsó fényképét készíti el a családjuk körében. Egy tízéves kislány hívására eljut egy kis faluba, ahol szokatlanul sok munkája akad, és egyre több természetfölötti jelenséggel találkozik. A kísértetek közölni akarnak vele valamit, és ő elhatározza, hogy kideríti, mi a céljuk. De veszélyes terepen jár: minden rossz mozdulat egy új, az előzőnél is vadabb támadást vált ki. A kísértetek nem akarnak békében élni az élőkkel.

17.15-kor 3D-ben és 20.15-kor 2D-ben Dűne (szinkr. amerikai-angol-magyar-kanadai sci-fi, kaland) Paul Atreidesre (Timothée Chalamet) olyan sors vár, amelyet senki fel nem foghat: sem más, sem ő. A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. A királyságok az Arrakis bolygó feletti uralomért harcolnak, de a naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, aki talán békét hozhat az univerzumnak. De ehhez harcolnia kell. Ellenséges bolygók, fantasztikus tájak, különös lények és emberfölötti teljesítmények története ez. És két évszázados királyi ház, az Atreidesek és a Harkonnenek viszályáé. És egy szerelemé, amelyet egész hadseregek sem tehetnek semmissé.

18.30, 20.45-kor Gyilkos Halloween (szinkr. amerikai horror) A Halloween éjszaka, amikor Michael Myers visszatért, még nem ért véget. Percekkel azután, hogy Laurie Strode (Curtis), lánya, Karen (Judy Greer), és unokája, Allyson (Andi Matichak) ott hagyják a maszkos szörnyeteget Laurie lángoló alagsorába zárva, Laurie-t életveszélyes sérülésekkel szállítják kórházba, és abban a hiszemben van, hogy végre megszabadult attól, aki egy életen át gyötörte. Ám amikor Michaelnek sikerül kiszabadulnia Laurie csapdájából, a rituális vérfürdő folytatódik. Miközben Laurie próbálja leküzdeni fájdalmát, arra készül, hogy megvédje magát, és ezzel Haddonfield városát is arra ösztökéli, hogy összefogjanak a megfékezhetetlen szörnyeteg ellen. A Strode nők összeállnak Michael első ámokfutásának túlélőivel, és úgy döntenek, a saját kezükbe veszik a dolgokat, és igazságtevő csapatot alkotva vágnak neki, hogy egyszer s mindenkorra levadásszák Michaelt. A gonosz ma meghal.

19.00-kor 3D-ben és 17.00, 21.00-kor 2D-ben Venom 2. – Vérontó (szinkr. amerikai akció-horror, vígjáték) „Ha egyszer kiszabadulok innen, lesz egy kis vérontás” – mondta egy titokzatos fegyenc a Venom végén Eddie Brock-nak (Tom Hardy). Annak a vakmerő, nagyszájú tényfeltáró újságírónak, aki egy laboratóriumi felderítése során súlyosan megfertőződött: és azóta szimbiótaként, a testében élősködő gonosz Venommal együtt kénytelen élni. És kezdi megszeretni, hogy egy szupererős szörny lapul benne. Rá is szorul: mert mostantól nemcsak magával kell szembenéznie, hanem egy nála is erősebb, gonoszabb lénnyel, akit nem akar senki rövid pórázon tartani. Jön Vérontó (Woody Harrelson), hogy ígérete szerint pusztítson a világon. Meg kell állítani. Bármi áron.

A farkas és az oroszlán című francia családi kalandfilm

Forrás: filmrakat.hu

16.15 és szombat, vasárnap kivételével 15.00-kor A farkas és az oroszlán (szinkr. francia családi kalandfilm) PREMIER! Nagyapja halála után, a 20 éves Alma elhatározza, hogy visszatér a gyerekkori otthonába – egy varázslatos kis szigetre a kanadai erdők mélyére. Tartózkodása alatt segítségére siet két elveszett kölyöknek: egy farkasnak és egy oroszlánnak.

15.15-kor 3D-ben és 16.30-kor, valamint szombaton, vasárnap 15.00-kor 2D-ben Hibás Ron (szinkr. amerikai-angol akcióvígjáték) A Twentieth Century Studios és a Locksmith Animation a közösségi média korában játszódó filmjének főszereplői Barney, a társaitól idegenkedő általános iskolás fiú és újdonsült beszélő digitális eszköze, Ron, akinek fő funkciója, hogy felhasználója legjobb barátja legyen. Ron mulatságos meghibásodásai olyan izgalmas kalandokat idéznek elő, melyek során a fiú és robotja megtanulják, az igazi barátságok bizony nem mindig működnek olajozottan.

14.30-kor Addams Family 2. (szinkr. amerikai-angol-kanadai animációs vígjáték) Mindenki kedvenc rémcsaládja visszatér az animációs vígjáték folytatásában, az Addams Family 2.-ben. A vadiúj filmben Gustavo és Mortenzia azt tapasztalják, gyermekeik kezdenek hátat fordítani nekik. A családfő remek ötlettel áll elő: mi más hozhatná újra össze a galád családot, mint egy vérbeli Addams-vakáció? Országon átívelő, rázós kalandjaik során Addamsék számtalan gyanútlan figurába botlanak bele, kacagtató következményekkel. Ugyanis bármerre is járnak, nem tagadják meg jól ismert, rémisztően különc önmagukat.

18.15-kor Elk*rtuk (magyar krimi, politikai dráma) Amikor Réka (Bánovits Vivianne) rájön, hogy a főnöke (Bokor Barna) részt vett egy botrányos miniszterelnöki hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy ezzel jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll az MTV-nél újságíró-gyakornokként dolgozó szerelmével (Mózes András), és nyomozni kezd, de mivel lebukik a főnöke előtt, egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak. Ezért miközben a beszéd kiszivárogtatásának hátterét, a tévészékház ostromának részleteit és a budapesti rendőrattakok ellentmondásait kutatják, nem csak a karrierjük kerül veszélybe.

14.45-kor Ainbo – A dzsungel hercegnője (szinkr. perui-holland animációs) Évezredeken keresztül az ember és a természet tökéletes harmóniában volt, ám az ember megtörte ezt az egyensúlyt és a vadon, benne megannyi élőlénnyel, veszélybe került. Ainbo, a fiatal amazon, nem a legügyesebb harcos, ám annál nagyobb szíve van. Ő és két szőrös kis barátja képesek csak megállítani a dzsungelre leselkedő veszélyt.

az Ainbo – A dzsungel hercegnője című perui-holland animációs film

Forrás: filmhet.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)