Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elindult az Ország játéka szavazás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Fizetett hirdetés • MAGAZIN • 2021. október 26. 11:00
Elindult az Ország játéka szavazás
Idén több mint hatvan játékot neveztek a forgalmazók

Nyolcadik alkalommal szervezte meg idén a JátékNet webáruház az Ország játéka szavazást, amely során 17 forgalmazó 60 játékára szavazhatnak az érdeklődők, összesen 7 kategóriában.

Neked mi a kedvenc játékod? Sokszor halljuk ezt a kérdést, de van erre jó válasz valójában? Van kedvenc játékunk, ha gyerekekkel vagyunk, van kedvenc játékunk, ha egyedül ütnénk el az időt, van kedvenc játékunk, ha kevés időnk van, és van megfelelő választás a hosszú téli estékre. Nem beszélve arról, hogy életkor és érdeklődési kör szerint is változik a kedvenc. Woody jó fej, de egy ideje már a padláson van, míg a kedvenc társasjáték kiemelt helyet kapott a könyvespolcon.

A szavazás október 8-án indult el és egészen november 7-ig tart. Szavazhatunk bébijátékokra, családi társasokra, gyermekeknek szóló, interaktív és készségfejlesztő, valamint fiú és lány játékokra.

A végső döntésben idén is részt vesz egy szakmai zsűri, amelynek tagjai között gyermekpszichológus, pedagógus, védőnő, játékfejlesztő, lapkiadó, média-képviselő és influenszer is megtalálható.

2020-ban összesen 55 000 szavazat érkezett online a játékokra, a cél nem lehet más, mint hogy idén még több ember elmondja a véleményét.

A részvétel mellett a jelentős nyereményeső miatt is érdemes szavazatot leadni, hiszen a voks leadása után minden szavazó megjelölhet egy óvodát vagy bölcsödét, amelyekből a kettő legtöbbet jelölt – egy ovi és egy bölcsi – 50 000 Ft értékű ajándék csomagot kap.

Természetesen a szavazók is jól járnak, hiszen a JátékNet csapata a szavazás időtartama alatt három részletben – október 20-án, október 27-én és november 3-án – összesen mintegy 100 nyertest sorsol majd ki a szavazók közül, akik 2 000 Ft-os vásárlási utalvánnyal gazdagodhatnak.

Ha mindez nem lenne elég, akkor még esély nyílhat az 50 000 Ft-os fődíj megnyerésére is, amit a szavazás lezárása után az összes résztvevő között sorsolnak ki.

A szavazatokat a www.orszagjateka.hu oldalon adhatják le az érdeklődők. Az ünnepélyes eredményhirdetésre november 8. és 10. között kerül majd sor.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)