Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Táskát lopott, az ügyészségen folytatódik tovább a tolvaj nő ügye

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. október 22. 15:30
Táskát lopott, az ügyészségen folytatódik tovább a tolvaj nő ügye
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Áruházban felejtett táskát lopott el egy nő Sarkadon. A rendőrök rövid idő alatt azonosították és előállították, majd az ügyének vizsgálatát kevesebb mint egy hónap alatt befejezték – írja a police.hu.

Lopás miatt intézkedtek a rendőrök október 3-án, délután Sarkadon. Egy idős férfi aznap délelőtt az egyik áruházban felejtette az autóstáskáját, majd amikor visszament érte, már nem találta meg, mert valaki elvitte. A táskában iratok és készpénz is volt. Az üzletben működő kamerák felvételeinek segítségével a rendőrjárőrök rövid idő alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt, akit előállítottak a Sarkadi Rendőrkapitányságra. A 21 éves nő kihallgatásán elismerte, hogy ő vitte el az őrizetlenül hagyott táskát. Útközben kivette belőle a pénzt, majd a táskát bedobta egy lakatlan épület udvarára. A nyomozók a 21 éves sarkadi nő ellen lopás vétség gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A nyomozás során az ellopott dolgokat és a pénzt is megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.  

A rendőrkapitányság munkatársai az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket kevesebb mint egy hónap alatt elvégezték és a büntetőeljárás iratait október 20-án továbbították az ügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)