Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dupla mesterhármassal hengereltek az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. október 18. 11:30
Dupla mesterhármassal hengereltek az NB II.-es Amazonok
Cigánd SE–Gyulai Amazonok 0-13 (0-5)

Az NB II.-es női labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Cigánd SE együtteséhez utazott október 17-én. A fürdővárosi gárda egy nagyarányú győzelem után érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei arénába.

kiütéssel menetelnek tovább az amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Lehóczki Noémi, Szappanos Katalin (Mezei Virág), Barthalos Dóra (Nagy Enikő), Szabó Tünde, Paál Dalma, Lovas Laura, Sovány Dorina, Szerb Katalin, Bartha Boglárka és Molnár Kitti. Csere: Molnár Ágnes. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulai együttes az előző fordulóban a Nagykáta SE alakulatát fogadta. Molnár Zoltánné gárdája meggyőző teljesítménnyel lépett át riválisán, így magabiztosan utazott a cigándi stadionba.

A gyulai gárda lendületből érkezett a találkozóra, amelynek köszönhetően már az ötödik percben megszületett a vendégcsapat vezető gólja. Lehóczki Noémi találata Szerb Katalin növelte a fürdővárosi előnyt. A két játékos kiváló teljesítménnyel rukkolt elő, közösen hat góllal járultak hozzá a csapat győzelméhez.

Az ötgólos első félidő után a második etapban sem változott a játék képe, a gyulai együttes birtokolta a labdát és magabiztosan irányította a mérkőzést. A kreatívan játszó vendégcsapat még nyolc gólt pakolt a cigándi hálóba, így kiütésessé tette a mérkőzést.

– A mérkőzés elejétől kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, így sok támadásunk révén sikerült szép gólt szerezni. A helyzetkihasználásunk azonban nem volt az igazi, ezen az elkövetkezendő hetekben dolgoznunk kell. A bajnokság neheze most jön, de motiváltak vagyunk. Úgy gondolom, hogy kezdünk egyre jobban összeszokni, így, ha sikerül ezt a hozzáállást tartani, tudunk még meglepetéseket okozni – nyilatkozta Molnár Ágnes csapatkapitány.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata megszerezte második győzelmét. Molnár Zoltánné gárdája a következő fordulóban hazai pályán fogadja az éllovas KÉSZ-St. Mihály FC együttesét.

Gyulai gólszerzők: Lehóczki Noémi 3, Szerb Katalin 3, Paál Dalma 2, Barthalos Dóra, Lovas Laura, Sovány Dorina, Bartha Boglárka és Molnár Kitti.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)